Já už nevím někdo říká že má Chill a že je super.Zas na CC tvrdí že Chill nad 400W už není tak moc povedený a někde čtu že tam hodně kolísá napětí.
Někdo radí Fotron jenže ty jsou do 400W s 120mm větrákem pak jen serverové s hlučným 80mm větrákem a je potřeba redukce.A jak vůbec poznám lepší Fortron moc jsem to tady nepochopil jak se tady o tom už nněkde zmiňovalo-ono je více třídl levná a ,,lepší´´ nebo jak?
Slyšel jsem dost chvály na ten Thertmake,ale tady je na něj kritika-přitom co jsem četl co umí,že umí skvěle filtrovat špičky a podpětí atd,má 2xvětrák tichý s autom.nebo manuální regulací a ta si hlídá zda není nejsou manálně otáčky na málo aby se moc nehřál zdroj a spousta dalšího,acho jo tak už pak nevím koumu a čemu věřit.
Pak mi je dále doporučován Enermax ale ten je brutálně drahej a já potřebuju aby mě zbylo na pár komponent jinak mě je zdroj na nic a pc stejně nerozjdeu i když bude zdroj.Navíc na CC dal jsem výše odkazy na 2tyto zdroje a stejně nevím jakej ten s 435W vypadá lépe a ale lepší by byl ten výonější,takže taky nevííím.
Ještě dotaz ze strany 25 na který mě nikdo neodpověděl.
Takjže: Jinak mám dotaz-vím že nové desky(např:Athlon64) mají na napájení-se zapojuje 20pin do desky a samostatně ještě 4pin do desky což jestly tuším dobře je na výpomoc na vykrmování cpu.Ale jak to je pokuď koupím zdroj s 24pin?Jak zapojim 24na 20 chápu pomocí redukce,ale kde vemu těch samotných 4piny,nebo jak to tedy potom je?

Odpověď s citací