Díky lidi,díky.Jasně vím že jsou skvělé IBM,Toshiby,Delly to je asi to nej..
Reawe,Re
eta303.Chci poděkovat za názory.Nejít do Lea,vyrábí to jedna firma,vidiž to už něco podobného jsem slyšel.Díky za to ještě pouvažuju zda vůbec do něj jít i když fakt mě zaráží že je s nimy míň problémů než s Umaxy i míň než s Premiii a nejhorší je to s Gericomy.Pak nechápu že to dělá jedna firma.
Jak říkám někde Lea dokonce i doporučovali a to mě teda potom nejde zrovna moc na mozek.
Ale jak říkám díky za názory ještě uvidím a vezmu si to k srdci.
Re:Ištván,no částečně s tebou souhlasím ale stejně se docela bojím aby něco neodešlo,fachá skvěle to jo a navíc vím že než jej šel koupit,tak vybíral mezi Toshibou,Asusem Acerem,Umaxem a dalšímy.A v poměru kvalita/cena/výbava mu vyhrál tento a tuším že na něj v té době četl i pochvalné recenze a někde ho i doporučovaly-vím že podle toho by se člověk neměl zas tak moc orientovat.
¨
Jinak ještě doopravdy uvidím,jinak totiž nevím do čeho jiného jít,vše je drahé nebo máte pro mě někdo náhradu?Nějaký dobrý tip na notebook?Pokuď ano sem s ním...
Uvidím,a pokuď bych ho bral tak budu uvažovat asi o ceně mezi 7000kč,8000-10000kč,uvidíme.Ještě myslým k němu má externí cdrw novou mechaniku Asusu tak kdyby mě ji k tomu dal bylo by to fajn.
Nu nic no uvidím.
(Apropo někteří lidé kupují Ecs,Gericom,Umax,Medion,Leo,Premio apodobné a nestěžují si-že by dobrý kus?Třeba HP je dobrá značka ale prý je poruchová.S tím bych souhlasil strejda má drahý HP a displej mu odešel a měl i problémy s hdd.Jinak Acer zase prý víko displeje a lámání pantů.O ostatních moc nevím.)
PS:a podle typu,případně výrobce komponent se nedá případně poznat kvalita?Diagnost.program,nebo trošku nakouknout v mezích povoleních do vnitřku?Samozřejmě jen v takové mezi abych něco viděl ale abych tomu nic neudělal.PS:co nejčastěji tedy může nebo vlastně odchází na takových to notebookech od těchto výrobců/výrobce?
I tak moc díky za názory,všechny je zvážím. ještě někde kouknu po netu.