Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem se cteckou karet ...

Standardní Problem se cteckou karet ...

Ahoj. Potrebuju poradit. Mam interni ctecku karet NEODIO, ktera je na USB2.0. Mam ji pripojenou na header na desce, ktera USB2.0 umi a ctecka se normalne hlasi pri POSTu. V BIOSu je vsechno nastaveny. Problem nastava pri prenosu. Pouzivam WinXP a SP1. Prenosova rychlost ctecky je 45kB a nic vic. Je to des a neda se s tim pracovat. Najit novejsi drivery ke ctecce se mi nepadarilo. A zadna zmena nastaveni v BIOSu ani ve Win mi nepomohla. Nebranim se tomu, ze problem je mezi klavesnici a zidli, ale uz me nenapada jak tu ctecku prinutit k rychlymu prenosu. Diky za pomoc.

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní

nemáš na desce 2 konektory (1x usb 1.1 a 1x usb 2.0) , já to tak mám (KT333 ultra) , takže to byl mohla být jedna z příčin, podívej se do manuálu k desce
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

Standardní

V tomdle problem taky neni. Ale i na USB1.1 by ta rychlost byla porad mizerna.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

zkousel si tu ctecku i jinde? nemas spatne ovladace usb? nemas usb nejak oklestene v biosu? nemas prohozene data+ a data- ( ackoliv pak by to nemelo bezet )?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání