Co prudis clovece ? Ked si nervozny, zuj kamienky. Ja som sa len snazil napisat svoj nazor na vec ... jediny kto tu je demagogicky si tyPůvodně odeslal SajmoN
![]()
Co prudis clovece ? Ked si nervozny, zuj kamienky. Ja som sa len snazil napisat svoj nazor na vec ... jediny kto tu je demagogicky si tyPůvodně odeslal SajmoN
![]()
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
ja Ti dam ty stetkoPůvodně odeslal player1
![]()
Enermax je špička, cemuz samozrejme odpovida cena..
Mel jsem Fortrona 300vku 350tku , Chiefa 360tku a ted mam LCcko 550tku..
Nejlip natom je to LCcko, sice nevim jak dlouho vydrzi, ale myslim ze si toho musi vytrpet celkem dost, nebudu tady vypisovat ze ma celkem laciny pasivy, kabelaz.. protoze voltaz umi drzet naprosto perfektne. problem byl kdyz jsem pripojil R9800 a pretocil, s fanem na 5V se zdroj prehrival tak ze se na nem dal udrzet prst nejdele dva vteriny. (kdybych mel vetrany kejs mozna by to tak nebylo) takze jsem musel dat fan na 12V (revoltec blue takze to zas tak nerve)
Chiefa jsem mel uz hodne davno, nekdy s prechodem na AMD jsem ho koupil ke case.. Dobrej zdroj, ale vcore a 3,3V nebylo moc stabilni, dost lidem taky shorel.. ja ho mel rok a pul a bezproblemu, potom i s fanem na 7V pohoda (CM)
Fortrony- nemam na ne dobre vzpominky. Koupil jsem 300vku kdyz to bylo v mode, tenkrat to kupoval skoro kazdej.. ale mne totalne zklamal, nedrzel ani +5V ani vcore tak sel.. a objednal jsem 350tku.. to stejny navic piskal (jak s MSI tak s Epoxem).. sel a misto nej zpatky Chief
pak jsem videl inzerat na LCcka od Brucefa a za litra jsem do toho sel.. nelituju..
IMHO jsou Fortrony dobry zdroje, sice to neni Enermax ale zase je za dobrou cenu a ta 300vka toho zvladne fakt HODNE.
Ale ja je radim jenom lidem co maj Intel... s AMD + Fortron nemam dobry zkusenosti.
.
Souhlas s Prokopem...měl jsem FSP-300W a mojí sestavu (XP1700+@2,1GHz, 768RAM, 3xdisk, DVD, DVDRAM, GF4Ti, Audigy, 4xFAN) to prostě stačilo tak tak...když jsem chtěl více taktovat, zdroj už to nedával...Koupil jsem tedy LC Power 420W a je po problému...
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Musim vystacit s penezma takze mi prosim poradte mezi temahle:
Chieftec GPS-300BB-101L 350W
3,3V a 5V -- 30A
12V -- 18A
Fortron FSP350-60BTP 350W
3,3V --
5V --
2V --
Fortron FSP350-60PN(PF) 350W
3,3V -- 28A
5V -- 30A
12V -- 16A
Musim se vejit do 1400
musim ti oponovat: i pri modu na 3,3V z nej jde mnohem studenejsi vzduch nez z fortona 300, ktery jsem mel pred tim. co se drzeni napeti tyce, viz prokop vysePůvodně odeslal player1
![]()
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
Asi do něj taky pujdu, na 12V potrebuju 22APůvodně odeslal nex
Ale 550W je pro me zbytecne moc![]()
Kde si ho videl za tech 1200?![]()
Jeste jedna otazka, kolik toho bere ze site? To abych mel zapojenyho samotnyho kompa na jednu zasuvku.Je to vlkej rozdil oproti 250W?Mam totiz v pokoji spatnou elektriku![]()
jak moc, ze zásuvky ti to bude žrát? Stejně jako fortron, kolik to má wattů neznamená kolik si to bere, myslíš že jako, když by počítač bral 300W a ze sítě by se bralo 550W, že by se tam těch 250W ztratilo jo? naivkoPůvodně odeslal Speed-y
Pašák erda.
mel jsem chieftec 360W a byl hodne dlouho v pohode
drzel napeti, ani moc nekolisal
pak jsem koupil Nvidii a zacal mu dochazet dech
nechal jsem si poslat LC550W a ten byl jeste horsi jak ten Chieftec 360W
tak jsem ho vymenil za Enemax 420W a to je panove drzaaaaak jak k*r*a*v*a
stabilni, tichej, fakt parada
co je horsi je cena Enermaxe,ale je zase pravda, ze za ty love dostanete odpovidajici kvalitu!
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
jak jsem psal.. Nemuzes po LCcku za litra chtit to co po Enermaxu.. Nejen ja jsem s nim spokojenej, problemy ma s prehrivanim pri vetsim zatizeni - jelikoz autoregulace nefunguje musim to vyresit nejak jinak :/Původně odeslal MISKOBOSS
nemel jsi ten vetrak pri koupi toho gtcka na 5V?
.
Ja mam teraz 2 vetraky na 5V .... ma sa prehrievat alebo co ?Původně odeslal Prokop
PS : moj LC ma teraz asi izbovu teplotu .. a pri full loadu je mierne teply ... fakt iba mierne.
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
ja jsem na ten LC550w vubec nesahalPůvodně odeslal Prokop
foukal jak pominutej, urcite se tocil na 12V a vzduch z neho sel vlaznejsi
ani se me nezdal tak teplej
nerikam o LC550W ze musi byt spatnej, ale me desce proste nesedel
nebo jsem mel treba hodsi kus
tak dnes mi prave metal blesky muj zdrojik..EC350X s pasiv PFC a thermocontrol (PC:okolo 600KC)
nevim proc nebo jak..siti to nebylo..bohuzel zaruka je out takze koukam po novem.. nechci zas nakej uuplnej shit ale zas ne supr vec..takze mam varianty:
Zdroj Huntkey® Active PFC 350W, 120mm, serialATA 150, 12V/4A pro LCD, 22dB
cena: 866 vc DPH
http://shop.computershop.cz/StoreCSV...roductID=10002
vyrobce: http://www.huntkey.com/eng/HK350-13AP.htm (neni to presne on -ma jiny vetrak)
nebo
Zdroj KME PZ-350W ATX LGA P4 15cm ventilator
Cena s DPH: 759 Kč
http://shop.computershop.cz/StoreCSV...productID=9981
vyrobce: http://www.kmepc.com/B00_products/06.../PZ_300350.htm
vyrobce neznam a ani nemam reference krom toho ze nekdo nekdy nekde tady s neurcitosti rikal ze KME je shit..ale jen obecne..nic moc konkretniho nebo proc je shit..naopak se zas obecne rika ze fortron je dobrej..ale obecne se rika ledacos a i fortron muze mit sunky ..kazdopadne sem ale udelal alternativu:
Fortron FSP350-350GTF(PF) 350W
cena vc DPH:819Kc
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26803
predem upresnim ze uz i tech 800 je pro mne dost:( a 350 potrebuju min ani ranu..mam tam toho hodne naveseno:(
ps:podle parametru maj slusnej vykon (myslim v A - otazka jak moc budou "drzet" slibovane hodnoty) i ty prvni dva a navic maj hromadu vychytavek navic..at kabelaz aktivni PFC TC a jine.. takze chci spis vedet jak moc velke sity to sou a jak se to projevi..dik
ATHLON XP1700+@2400+ ABIT NF7-S APACER 512MB 400Mhz DDR 2xMAXTOR 80GB ata133 8MB cache GIGABYTE Radeon 9200 128MB RAM DDR VIVO
Osobně bych vzal toho Fortrona. GTF sice patří k těm slabším Fortronům, ale je to Fortron. Měl jsem 300GT a problém s ním nebyl (až na to že nestačil). KME určitě není moc dobrá volba a ten Huntkey neznám, ale parametry má stejné jako ten Fortron a Fortron je asi více osvědčený
![]()
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
GTF Fortrony jsou nejlevnější řada, která nemá takovou stabilitu. Pokud jseš omezenej financema, tak zkus Fortron FSP300-60ATV(PF) 300W - podle testů na tomshardware.com REÁLNĚ utáhne 390W!!, má pasivní PFC, spoustu ochran, měl by být tichej a v czechcomputers.cz ho maj za 700,- s DPH. Co víc si přát?
No treba Enermax ma ve specifikaci spickovy overload 110-160% na ruznych vetvich.Původně odeslal Hybee
Jinak tenhle 300W fortron je dobra volba, znamej ma GTF je to tichy, ale ne zas tak moc, stara klasika s 8cm vetronem. Kdyz koupis ten ATV je to lepsi, ma taky 8cm vetraka a tady je pekna recenze http://www.bit-tech.net/review/155/
Vem spis tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24691
Fortron FSP300-60PN(PF) 300W
Ale neber ho pokud mas Seagate !bude ti piskat, ja uz mel dva 350W a 400W a piskaly.
..-= Let's go rock'n'restart =-..
Koukali jste na tu novou nabidku zdroju Super Flower? Co na ne rikate?
Ten minuly model byl v recenzich dost dobre hodnoceny a zda se, ze system odpojovatelnych kabelu ma budoucnost, uz to maji min. 3 znacky vcetne Antecu.
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2654
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Zaslal: so 1. leden 2005, 21:18 Předmět: Prosím poraďte mě výkonný a extrémě kvalitní zdroj s...
--------------------------------------------------------------------------------
Takže potřebuju radu na zdroj který je výkonný ve W i A na 12V větev.
Dále by mohl být přeci jen tišší.
Výkon min.400W a více.Cena nejlépe do2500kč s dph.
Dále chci aby byl od známe značky,aby byl velmi kvalitní,měl dostatek kabelů,aby dobře odvětrával teplý vzduch vydržel dlouho pracovat-tedy měl dlouhou životnost a aby skvěle napájel komponenty bez nějakého zbytečného poškozování,tedy aby skvěle ,,vachytával špičky-přepětí a také podpětí v síti apod.
Mám zdroj Chieftec 360W kupovaný v casu spokojenost skvělá ale nevím zda bych ho osadil k novým komponentům,protože se mě zdál divný.Ale přeměřil jsem ho v zaplém stavu a kabel molex ukazuje 12 a 5V tak nevím,vapadá ok.
No nic,díky za případné rady.
Uvažuji o zdrojích značek:Fortron,CHill Inovation,Chieftec,Aopen,Thermaltake,UltraPower, a možnáá i Gambird
Pokuď možno zdroj do pc ne do serveru kde je 24pin kabl.Takže jen zdroje do klasik pc.Moooc děkuji
Nvidia by Powered Games.
Nvidia fanda built by Nvidia
uplne stejnej problem jsem resil nedavno a radsi jsem si priplatil za Enermax 420W noisetaker od NUGGETAPůvodně odeslal Nvidia fanda
ma aji redukci 24=>20 pin
sice za 3000,- ale klidne ho pak muzes pouzit i na A64
A něco levnějšího by nebylo?Potřebuju minimálně 400W spíše nad 400W.
Koukal jsem na CC ale tam mají jen Enermax 435W a to za nechutných 4152kč.Jinak mám dotaz-vím že nové desky(např:Athlon64) mají na napájení-se zapojuje 20pin do desky a samostatně ještě 4pin do desky což jestly tuším dobře je na výpomoc na vykrmování cpu.Ale jak to je pokuď koupím zdroj s 24pin?Jak zapojim 24na 20 chápu pomocí redukce,ale kde vemu těch samotných 4piny,nebo jak to tedy potom je?
ps:koukal jsem na zdroje jak tak koukám výhodný poměr cena výkon,kvlita mají zdroje:Fortron,Chill Inovation-který vypadají dobře a ,,vypadá to´´ že to jsou klasik.zdroje tedyžádné pro servery ale prý jsou kolísavé,neudržují tak stabilně napájení.
Díky .
Nvidia by Powered Games.
A co tyhle dva?Původně odeslal Nvidia fanda
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2653 cca 2700
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2654 cca 3400
Super Flower je kvalitativne na urovni Enermaxu, dokonce se ty zdroje vyrabi ve stejne tovarne, takze![]()
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Vypadají skvěle až na to že je bohužel neznám.Potřebuju nastopro vědět že jsou super.Jinak moc nevím.
Jinak ještě něco co je v dostání v ČR,je hezké že je mají v Něměcku.Jinak dík
Nvidia by Powered Games.
Posilaji i k nam a da se to koupit i na foru pres bazar, nic lepsiho za tuhle cenu sehnat nejde, na foru ten zdroj urcite nekdo ma, tak se snad ozve, jinak se ozvu ja, az mi prijdePůvodně odeslal Nvidia fanda
![]()
Jestli chceš mít klid, tak kup nějakej slušnej kus od Enermaxu, Taganu, nebo Antecu, jak tyhle SuperFlowery nevím, ale ty, co jsem zkoušel dřív, nebyly nic extra - a tohle je taky imho jen špatná kopie X-Connect PSU, navíc nevidím, kde by se daly dokoupit další kabely ...? (pokud to nejde, tak je to absolutně k ničemu)
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)