Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 60

Téma: Plextor PX -716A - postrehy,zkusenosti sem!

Banned
    Vliv
    0

Standardní Plextor PX -716A - postrehy,zkusenosti sem!

Tak pozitri ji mam doma,takze postrehy budou tady!

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

tak co ?
    už je doma,

Banned
    Vliv
    0

Standardní

uz je doma,vcera jsem nakoupil 20 ruznych + i - medii a dnes udelam kompatibility a kvality test.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Takze zatim je ta mechanika totalni zklamani! Proste SROT!

Nejdrive par postrehu,mechanika ma absolutne nejdelsi pristupove doby na medium jake jsem kdy videl,nacteni CD i DVD trva tak dlouho ze si date uvarit kafe,neskutecne!Nektera CD mechanika cte tak pomalu ze jsem je radsi dal jinam protoze nemam cas cist CD 25 minut,to fakt ne.Mechanika absolutne nezvlada cist poskrabane media(malinko skrable, ktere muj druhy PX i DVD-ROM precte bez problemu).

Zatim zjistene problemy s CD:

Vubec se mi nepodarilo vypalit CD-R,zkousel jsem posledni Nero a Alcohol 120,vypalovani vzdy zacne s chybou,ale alespon neznici CD,proste hned na pocatku hodi chybu a nevypali ani prd.Zkousel jsem Verbatim 48x a Traxdata 40x, tahle vypalovacka mi proste nevypalila jeste ani jedno jediny CD-R,dalsi probem je s CD-RW a to Verbatim 4x mechanika vubec nenacte,jako by tam nebylo,podarilo se mi vypalit CD-RW Philips 12x ktere se vypalilo ale bylo necitelne ve vsech jinych i samotne mechanice.Takze pro CD-R,RW naprosto nepouzitelna!

Problemy s DVD:

Nejdrive musim mechaniku pochvalit za prikladnou kvalitu a rychlost vypalovani DVD-+R,zkousel jsem Verbatim 4x, ktere jsem vypaloval 8x a v perfektni kvalite.dale jsem zkousel DVD-RW Memorex 4x, mechanika ho v pohode vypali ale nedokaze ho po sobe sama precist! V jinych mechanikach bylo DVD citelne.DVD+RW Memorex 2x bylo absolutne bez problemu,vypaleno i cteno.

Takze shrnuti: na DVD+-R Verbatim super zapis, ale to je vse,a to je trochu malo ne?!

Standardní

No holt to vypada, ze CD jsou pomalu na ustupu a prioritne je to DVD vypalovacka - predpokladam, ze tyto problemy se daji opravit firmwarem. Co se tyce toho 4x CD-RW, zjisti si, jestli mechanika podporuje ty uplne nejpomalejsi CD-RW media, tusim ze ne, tusim ze muj Pioneer to uz taky neumi (jenom High-speed CD-RW). A s DVD-RW 4x jsou taky problemy, ted jsem dve nove Verbatim media vyhodil, protoze to mechanika nepodporuje
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Jestli jsi chytil zrovna kus z té vadné série, tak ti nepomůže ani nový firmware. To by se sem ale musela nějakým způsobem z USA ta mechanika dostat ještě předtím, než je stahovali z trhu. Prostě ji běž reklamovat, uvidíš, že další už to dělat nebude ..... snad.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

no pokud to není vadná mechanika, tak potěš , 4 klacky za tohle

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Pockam na novej firmware a uvidim,kdyztak ji vratim a koupim uplne jinou a kaslu na PX.

Tak Plextor mi napsali,ze je mechanika asi vadna,zkusim ji vymenit.

Dalsi vec: nedokaze plynule cist DVD-Video,dal jsem tam original DVD jednovrstve a film se trhal a zastavoval,jedu na UDMA 4 takze v tom chyba neni a mechanika je master sama na ksande.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

zdar tak vcera jsem zakoupil palirnu v alzasoftu a hned sem zacal smazit zatim sem palil 4x dvd verbatim 8x a pohoda kvalita gut dvd cte bez problemu rychlost nacteni dvd se mi zda normal dale jsem skousel postet video cd a pohoda plynulej chod zadny trhaní doba nactení dobra takze zatím spokojenost

jeste jsem nepalil DL-ka ale ty v alze nemaj

Banned
    Vliv
    0

Standardní

VideoCD neni DVD, tam jsou trochu "VETSI" toky dat nemyslis,zkus pustit klasicky lisovany DVD,zkus CD-RW,DVD+RW a napis mi jestli ti to jde.Jestli ti to pujde tak jedu do Praglu reklamovat.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

klacicky orig DVD sem presmach uz 2x a pohoda nacteni pohoda a pri filmu se to neskubalo delal jsem to ve schrinku

pak jsem skousel cd-r a pohoda pristupova doba par vterin zkopirovany cd na disk cca 3-4min ty píses zes cekal 25min

cd-rw a dvd-rw nemam pro me sou prioritou DVD +- a DL na cd-sa mam normos plextora

vsechno co jsem delal byli verbatimky

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Zkusim jeste DVD-+RW Verbatim a uvidim,ty jsou v recomended listu.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

tak ja uz mam vysmahlejch 15 DVD vebatim a v poho dneska jsem dostal orig pirets of cari... a to dvd bylo dost poskrabany docela krute tak jsem to soup dovnitr a cekal sice to trvalo trochu dele asi tak 15s a nacetla ho vpohode no a pak se smazilo

jinak jsem zvedavej na DL-ka na ty hci taky dost smazit
    -nemate nekdo nejakej zdroj koupím treba 20-30 kusu DL verbatimek

Member
    Vliv
    279

Standardní

tak dufam ze ta mechanika bude stat zato. chcem ju kupit, lebo teraz mam LG 4120b a je to otras

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Kdyby sis precetl cely vedel bys ze nestoji vubec za nic.

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Hezo
    tak dufam ze ta mechanika bude stat zato. chcem ju kupit, lebo teraz mam LG 4120b a je to otras
    jaky mas FW?
    nejen ja ji mam a vetsina je spokojena

Banned
    Vliv
    0

Standardní

zkousel jsem 1.01,1.02,1.03,1c04 a vsechno na prd,v sobotu jdu reklamovat a uvidim jestli ta nova bude lepsi.

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal OBR
    zkousel jsem 1.01,1.02,1.03,1c04 a vsechno na prd,v sobotu jdu reklamovat a uvidim jestli ta nova bude lepsi.
    no ja hned fashl z A101 na A110 a A111 a s werbatimy a imationy nemam nejmensi problem / ale zatim mam za sebou jen cca 50 placek /

Banned
    Vliv
    0

Standardní

takove fw neexistuji,pro tohohle plextora! to si pletes.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

jsou toho plny fora,kazdymu blbne jao me: http://club.cdfreaks.com/search.php?searchid=666320

Member
    Vliv
    279

Standardní

no ja mam na tom LG 4120b fw A111. Prva vec - DVD media Traxdata, co sa predavaju v takej krabicke (ako DVD original fil), tak tie vobec nebere. Druha Vec - niektore DVD filmy, sekaju sa im konce, bud to zmrzne alebo to pri konci filmu zacne sekat. - to iste robi aj na kamaratovej LG 4120b. Robi to pri tych dVD filmoch, ktore su prepalene na tejto vypalke. Ako keby ta napalovacka pri konci palenia nejako menej kvalitne palila Inak som s nou spokojny, len toto ma dost sere.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Vsechny DVD-RW vypalovacky jsou sunty,ja chtel Plextor,doufal jsem ze bude lepsi nez ostatni a je stokrat! horsi.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Citace Původně odeslal OBR
    Vsechny DVD-RW vypalovacky jsou sunty,ja chtel Plextor,doufal jsem ze bude lepsi nez ostatni a je stokrat! horsi.
    no já jsem s Pioneerem spokojený, ale pálím jen na Verbatimy.
    taky proč jiná média, že když :

http://www.hwshop.cz/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=116730

HEZO : LG 4120B ti nebere Traxdata ? a které +nebo -, mínusy mi brala, ale na konci média to bylo horší, pro tuhle LG byly lepší DVDR+ média (ale Traxdata DVDR+ jsem nikdy neměl)

Member
    Vliv
    279

Standardní

Aha. To ma nidky nenapadlo. Neviem, pozrem ti filmy ci su na + alebo - sovom dvd. Ked budu na minuse, bude to jasne a budem palit len na +
    dik

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání