Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Mam dobry zaklad pre modding, ALE :)

Standardní Mam dobry zaklad pre modding, ALE :)

http://www.silverpcs.com/product/CS_PC70USB, v predu bez USB.

Hacik je v tom, ze mi chybaju v predu tlacitka, 4 5,25" zaslepky a jedna noha CASU. Najde sa tu niekto kto by mi tam vedel dorobit nejake super tlacitko rucne? Bohuzial nie som expert na taketo vecicky, tak sa pitam, ci by mi tam niekto vedel dat dokopy to tlacitko, nejakym vlastnym modingom. Aj by som nieco zaplatil. Neskor planujem tuto bednu prestriekat nejakou peknou ciernou farbou, lebo je trocha poskrabana, a mozno sa objavia aj nejake fotecky, ale bez tlacitka to nema zmysel.
    Inac dostal som ju zadara, chceli ju vyhodit - stoji skoro $200

Standardní

Ja neviem, len kamos sa mi ozval, ze ma doma nejaku velku bednu a ze ci nemam zaujem ju omrknut, lebo vie ze mam kopu diskov, a nemam na ne uz v miditowri miesto. Tak vravim, ze OK, niekedy omrknem. A 23. mi vola ze sa moze u mna stavit autom, a ze ma sebou tu bedno. Tak prisiel, ja som cumel ze to nevyzera ako obycajny plech, a ze je to ATX. Vravim OK, berem. Nukal som mu zato nejaky HW na vymenu, o nic nexel. A ako tak potom doma pozeram, tak cumim ze to je hlinik. Potom cumim ze aj predny panel je z hlinika, a to velmy pekne priskrutkovany ku kostre. Vyzera to ako fakt koser praca. Tak som dnes trocha zagooglil a hele. Mam doma lijana Skusim sa popiat, kde tu bednu pobral

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    Ja neviem, len kamos sa mi ozval, ze ma doma nejaku velku bednu a ze ci nemam zaujem ju omrknut, lebo vie ze mam kopu diskov, a nemam na ne uz v miditowri miesto. Tak vravim, ze OK, niekedy omrknem. A 23. mi vola ze sa moze u mna stavit autom, a ze ma sebou tu bedno. Tak prisiel, ja som cumel ze to nevyzera ako obycajny plech, a ze je to ATX. Vravim OK, berem. Nukal som mu zato nejaky HW na vymenu, o nic nexel. A ako tak potom doma pozeram, tak cumim ze to je hlinik. Potom cumim ze aj predny panel je z hlinika, a to velmy pekne priskrutkovany ku kostre. Vyzera to ako fakt koser praca. Tak som dnes trocha zagooglil a hele. Mam doma lijana Skusim sa popiat, kde tu bednu pobral
    OK

nebo ted me napaslo takovej ten prepinac ze zdroje jak je tam 0/1 ten by tam mohl byt tez gut

Standardní

pozeral som, ze sa nieco predava aj na nete, je mozne normalne kupit hlinkovy predok pre urcite CD/DVD-ROMky, alebo pre flopynu. Prakticky je mozne kupit skoro vsetky nahradne diely. Popozerajte sa na tej stranke. Uz len dostat to od nich na Slovensko.

Inac hovoril som s tym kamosom, a vravel ze mu tu bednu doviezol foter. Vraj ze preto je donicena, ze ju jej foter capol do privesu, a ono to tam trocha tancovalo... Mna skoro slak trafil. A kamosa tiez, ked som mu objasnil, ze co mi daroval

EDIT:

http://www.tntrade.cz/skshop/index.p...ngepage&page=1
    Maju ho tam za viac ako 18 litrov!!! To uz radsej kamosovi nepoviem

Standardní

premazane OT, toto neni CHAT!
    ale k veci .. ziadne 0/1 PREPINACE tam nepatria, pretoze to maju byt SPINACE, uvedomte si prosim ako to funguje, kto si to nevie predstavit, nech sa vrati do skolky
    EDIT: btw cena v tnkrade nema ziadnu vahu, pretoze ked ju mas v nejakom e shope za 200 tak ju mas za 250 doma ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Na casekingu maj k lianu uplně všechno. http://www.caseking.de/shop/catalog/...Path=29_88_480
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

Citace Původně odeslal Kořka
    Na casekingu maj k lianu uplně všechno. http://www.caseking.de/shop/catalog/...Path=29_88_480
    Dik za odkaz, ale tlacitka nemaju, a aj to co maju je extremne drahe. Akoze za 4 srouby pitat €3,50 je dost prehnane. Na niektore suciastky co ponukaju v tom prvom shope som videl ceny ovela nizsie a to hlavne: boli v $ a nie €.

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Tak kup takový ty protivandalský tlačítka, ale myslim že jsou dost drahý.
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

Jmenují se přímo antivadal ....
    Stojí od 195 kč nahoru.

Nechceš se té case třeba zbavit

Standardní

Citace Původně odeslal Dudu
    Jmenují se přímo antivadal ....
    Stojí od 195 kč nahoru.

Nechceš se té case třeba zbavit
    Zatial nie Ked nahodou, tak dam vediet do bazara

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání