Původně odeslal
Kazdic

Původně odeslal
PetrT
2Kazdic: "water pump lubricant" - neni to jen neco na snizeni povrchoveho napeti vody ??
copak ja vim

sem ot vzal dneska v OBI, niceho zleho netuse. Je na tom napsano "antikorozni pripravek na chladice aut, autobusu,... + promazani vodniho cerpadla. Pomaha chranit pred rzi a korozi v chladich systemech. Chrani hlinikove, medene, mosazne, zelezne a jine kovove soucasti (ke gumovym je neskodny)"
Ale je to jakasi ruzova srajda.
BTW jak se ta srajda v Bauhausu menuje? Velkor Al asi ne co? bo jim staci rict "inhibitor galvanickeho..." a mazou pro to? Nemam nervy tam smrdet 2h, teda pokud maj otevreno.
to moje stalo asi 140,- bych s tim otravoval prokopa, aůle ted v noci by me asi podekoval
To v HornBachu se jmenuje nejak jako Inhibitor T nebo tak nejak. Ja po nem chtel pripravek proti galvanicke korozi v topeni. Maji tam jen jeden.
Na obalu neni nic o tom jaky materialy to neposkodi. To tvoje je imho presne to co potrebujeme ... pro auta to je lepsi v tom, ze mas jistotu bezproblemove prace s pvc hadicemi.
Barva mi nevadi. Takze jeste napic cenu te srajdy

Sakra, hlavne ze jsem uvazoval o OBI (mam ho bliz), ale nakonec jsem jel do Hornbachu. No co, aspon mam hmotu na obaleni disku