Mel jsem PATA disk a kontrolka na HDD fungovala v pohode, ale po zmene na SATA nefunguje. Co s tim?
Mel jsem PATA disk a kontrolka na HDD fungovala v pohode, ale po zmene na SATA nefunguje. Co s tim?
Still off line
a jak si ten disk zmenil z PATA na SATA![]()
hele ja mam nekolik disku a objektivne ti muzu rici, ze kdyz mi to cte ze SATA, tak mi kontrolka jenom mirne poblikava. kdyz jedou PATA, tak mi sviti plnym jasem. takze problem nebude v tvem prijimaci![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Mam desku se SATA a PATA.
Na SATA mne kontrolka nesviti a na PATA ano.. Kamos ma jinou desku, ale stejny problem...
Still off line
no a co takhle typ desky? me na 8kra2+ to se sata i pata blika oka.
mame stejnou desku a plati to co jsem psal vyse. jinak sata i pata jsou hitachi 7k250.Původně odeslal honzAK
Ja mam ASUS P4GD1 a kamos ma MSI s i848...
Docela me to stve.
Still off line
a nebude to tím že SATA je na přidavném(další čip) řadiči?
Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512
nebude, mam na desce i pridavny pata/raid radic a ten indikuje prenos normalne.Původně odeslal herma
nestaci ti to, ze to dela kazdemu?Původně odeslal Neo
No podle me je to proto, ze ledka neindikuje praci disku, ale praci radice na desce , a pokud je ledka napojena jen na pata radic, tak maji sata smulu![]()
Mám otestováno několik desek(z hlavy 100% nějaké MSI apod.) u kterých prostě při připojeném SATA HDD kontrolka nesvítí. Tomu se asi ani nedá říct vada, nýbrž vlastnost.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
máš recht, mě osobně je uplně fuk jestli mi ledka svítí.... mám komp pod stolem a na diody sem už nečuměl pěkně dlouho.Původně odeslal Millisx
Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512
To je mozny, ze ledka ceka na PATA a proto na SATA nesviti, da se to ale nejak udelat aby bralo SATA?
Still off line
mojej LEDke to je jedno, z coho citam... mam tam: 2xATA + 1xSATA, DVDROM, DVDRW.... blika furt ked ma.
Zaujimavy a tazky problem![]()
![]()
Mno mne uz tieto blikacky poriadnesrali, tak som ich vypojil. Takze nesvieti ziadna ledka. (Aj PC speaker skoncil podobne)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)