Díky za odpovědi.Moc díky dojaly jste mě.
Ne vážně-jsem velmi rád že jste poradily,nebo se snažily ale nekritizovaly jste co to píši za blbou,nesmyslnou otázku na kterou se nedá vlastně odpovědět.
Nu,doufám že pojede dlouho ok.A pokud bohužel ne,tak mě dyžtak snad doopravdy dají 6800./
![]()
I když nutno uznat že tato FX je provedená skvěle,jak chladič tak vše okolo a funkce D.O.T je taky skvělá i když už ji dnes mají standartně snad všechny 6600 a 6800 serie.
PS:možná to bude znít blbě ale od pár lidí jsem slyšel nějaké pořekadlo u vga takové že pokuď dáváš grafice zabrat a vydrží ti přes měsíc běžet a nechcípne ti a smozřejmě je dobře chlazená a nepřehřívá se nebo se nenafukujou kondíky tak nejspíš ona grafika vydrží nějakou tu delší dobu běžet bez závady.To se říkávalo-pár lidí to prosazovalo že to tak údajně funguje.
Nevím ale něco na tom asi je,ne?
Zdroj a deska a napájená ze sítě.Hmm tak když se nad tím zamyslým určitě se v tom dá souhlasit.To určitě jo....
I když na kartě může něco odejít,nebo se nafouknou,prdnou kondíky i v super mainbordu se super nej zdrojem.Takže nevím zda to musí být vždy jen tím...spíš ne...
Ale je to dobrej tip jak být zčásti ,,pojištěn´´ a mít tak větší jistotu.
Vím že většina lidí si úž připlatí za dobrou značkovou z.desku ale furt většina šetří na case se zdrojem.Koupí case se zdrojem okolo 1000-2000kč a tam ten udroj určitě stojí za prd i kdyby byl výkonově ve Watech silný.
Jaký zdroj mě doporučujete? Budu přestavovat pc.
Já bych preferoval: Fortron,Aopen,Chill Inovation,možná Chieftec(-ale ten co mám a byl v case vypadá že je vandnej-měřil jsem konektory co se zapojují do např.hdd tedy molex a místo 5v a 12v to ukazovalo nesmysly.Musí být opojen nap.konektor od desky když měřím nebo je to jedno.zkouším samozřejmě že nejede pc jen zdroj je zaplej-jde do něj štáva.),Thermaltake,možnáááá možnáá i Gembird.
Desky preferuju od Abit,Asus,MSI možná Gigabyte.
V UPS se moc nevyznám,ale je to drahý a když to bude blbej kus blbě udělanej tak jsem stejně v .....
Jinak znám ty od APC ale ty jsou prý poruchové,navíc akumulátor moc dlouho nevydrží-rychle odchází.
Spíš nějakej pes-kabel zásuvka s přepětovou ochranou. Dyžtak díky za další názory a tipy.Díky....