Díky už to frčí, hurá (asi tak od 4:30, 20.12.2004 grr). Omlouvám se, ale nemohl jsem se vůbec do fora přihlásit, tak odpovídám až teď. Desku mám Epox 8rda+ (teď už s posledním možným biosem). Podařilo se mi to rozjet poté, co jsem disk vrátil do Epoxu, spustil DiscWizard > Zero fill a pak už mi velikost disku šla nastavit (předtím stále 32GB). Problém nastal poté co jsem nejdříve ve svém compu - Epox - vyměnil procesor (XP1700+ za Sempron 2600). Ten byl detekován jako Athlon XP, při defaultním nastavení biosu se správně nastavila sběrnice a vše vypadalo OK. Jen teplota procesoru byla cca po hodině na 57°C, následovalo zhroucení WinXP, nešlo je ani opravit ani přeinstalovat. Dotyčný disk zmizel z Tento počítač - občas. I při defaultním nastavení biosu mi někdy nechtěl počítač ani začít boot. Instalace XP končila hláškou "lsass název nenalezen", pak už jen restart. Myslím že systém považoval procesor za typ Barton a to způsobovalo problémy podobné přetaktovanému PC. Po nahrání posledního biosu vše OK. Mezitím jsem ale disk raději, ze strachu z boot viru, zkoušel rozběhat na MSI s VIA KM400, který mi ovšem stále způsoboval problémy s velikostí disku a nechodilo to ani po low level formatu a pokusech s Seagate DiscWizard. Příště radši začnu biosem, třeba se pak stihnu i vyspat. Konečný stav > disk lze naformátovat pouze ve win a nesmí být primary, jinak způsobuje kolaps celého systému. PC píská po spuštění a nelze bootovat. Hned po novém roce půjde do reklamace.