Citace Původně odeslal DAFree
Vdaka problemom co som si pri flashovani biosu do svojho Kyra II od Inno3D narobil som sa dozvedel, ze na vsetkych inych kartach s Kyrom (tych co sa viac drzia referencneho navrhu) to je v pohode. Nasli sa ludia co to skusali fakt krizom krazom a slo to v pohode, dokonca sa karta stale hlasi ako od orig. virobcu.
Kedze mas Hercula tak by to malo byt uplne v pohode (ale clovek nikdy nevie )
A ak to mas od spravnych ludi tak to aj vyreklamujes keby daco
No právě! U flashování mé V3 jsem nikde nezaznamenal žádný hlášky typu "problém", tak jsem ani neměl strach, navíc PCI grafik mám doma dost, tak jsem to mohl pořešit takhle, ale přecijen tohle je něco jinýho! Tahle karta měla tolik výrobců, že si vůbec nejsem jist kterej BIOS tam můžu dát a jestli vůbec bude kompatibilní....mám vážně strach!
Jinak problém s cukáním D3D v Diablu2 jsem pořešil vnuknutím z nebes - využil jsem svůj poslední volnec PCI slot a dal tam Voodoo2!! Ještě jsem to nezkoušel hrát, jen jsem včera stihl nainstalovat ovladače a detekovat to v D2 setupu, ale potom jsem neměl čas...jdu si teď zahrát, tak jak mě to přestane bavit, dám vědět jak to frčí pod Glidem!!