To ROSS:
Taky jsem odemknul v poho všechny pixel a vertex pipelines po projetí marku 05 solidní nárůst výkonu ... nepozoroval jsem chyby v obraze a nabyl jsem tak dojmu že je vše OK až do chvíle kdy jsem se snažil taktit hodilo mi to hlášku, že jsou frekvence vysoké atd. pochopil jsem, že asi vše v pořádku nebude jal jsem se tak spouštění dalších testů načeř jsem zjistil (asi po 4 spuštění), že mi v rotující sloní rodince (pixel shader 2 - test) v Marku 03 problikávají nějaké pixely ... nechal jsem tak navíc zaplý pouze 6 vertex shader ... po restartu šla karta kaktit v pohodě akorát jádro se zaplými šetsi vertex shadery jde o 10 MHz níž než při taktění v default stavu ... nechci být poslem špatných zpráv ale myslím, že tam nemáš něco v pořádku a buď pixel nebo vertex shader je nakouslý jest-li Ti nezáleží na stopro-stavu dá se určitě tuto kontrolu pomoci testu vypnout v registrech ale je to podle mě blbost jdeš přez gvint jak se říká ...
při kartě odemčené dle popisu mám Mark 05 - 3964, Mark 03 - 9870 bodů Forceware 66.93