Citace Původně odeslal Slavo
Az sa divim, kolko ASUSistou tu je Ja sam mam tiez Asus, ale za najspolahlivejsiu znacku by som ho neoznacil. Zatial kazdy Dell, s ktorym som pracoval, bol v super stave - od najstarsich az po najmladsie. Takze asi by som hlasoval za Dell. Ale vzorka je dost mala, preto nechcem ovplyvnovat hlasovanie nefundovanym hlasom.

Znacky, o ktorych mam zatial najhorsie referencie, su Umax a Acer (moj sef ma Acera a strasne nadava na ich servisne stredisko v Prahe).

OT: Pride mi celkom divne, ako niektori clenovia fora prezentuju nazor, ze co nie je IBM, alebo Dell, mozes vyhodit z okna. Nie zeby som nemal na Dell, alebo IBM, ale pravda je taka, ze nie som ochotny vyhodit 50 tisic za notebook, ked mozem zaplatit polovicu. Ci chceme, alebo nie, komponenty su vo vsetkych ntb rovnake (CPU, pamet, cipset, HDD, cdrom). Iny je iba navrh a spracovanie a ak to prislusni navrhari nep*srali, tak bude fungovat o desat rokov aj IBM aj Acer...

Presne tak , tiez si myslim ze IBM,DELL mozno aj ASUS su velmi dobre ntb, ale nie kazdy ma na IBM T ci X a podobne hracky za niekolko desattisicok korun
--
S tymi komponentami plne suhlasim , najma v dnesnej dobe ked su centrino sady vyuzivane aj v ntb spadajucich do nizsej cenovej kategorie.

S rtm navrhom je to imho uplne niekde inde ako pred rokmi, lebo aj neznackove booky su celkom solidne , napr Aopen 157j alias Prestigio157 alias niektori z rady FSC amilo a tak podobne
No co hold som skromny zakaznik , mne by to stacilo..