Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Redukce 24 pin na 20.

Standardní Redukce 24 pin na 20.

Nedavno jsem si koupil zdroj ktery ma 24 pin napajeci konektor a zakladni desku s 20 pin ATX konektorem.Bohuzel jsem si toho vsiml az ted a v obchode me pri prodeji ujistili ze ty dve veci jsou vzajemne kompatibilni.Muzete mne poradit co s tim Nevite o nejakem obchodu v Praze kde maji momentalne prislusnou redukci?Jde 24 pin konektor zastrcit do 20 pin konektorna MB tak ze zbyvajici 4 konektory nejsou nikam zastrceny? Dik

Standardní

co takhle reklamace ? (reklamace bez udání důvodu do 14dní)
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no tak to jsme dva....
    naštěstí stačí uříznout ty 4 přebytečné piny (jestli se ti tam nevejde celý jako mě) ale příjdeš tím o záruku!
    A nebo můžeš zkusit sehnat redukci ale v době kdy jsem ji sháněl já, redukci vyrobit neuměli a nebo ji v prodejnách neměli....
    Doporučuji si projít to co poslal mISHA, je tam vše...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání