Citace Původně odeslal Pepson
Citace Původně odeslal Sgt.Hicks
pepson: prosim, mohl by jsi me rict jak jsi dosahl tolika bodiku v 3dmarku05? mam stejnou grafarnu (ASUS AX800PRO@AX800XT PE (core475@520, mem.900@1120, pipeline12@16, bios x800pro@x800xt PE). 5775 marks. s oc na core475@550, mem.900@1160 5999 marks. uvazuju o vodnim chlazeni (set aquacool a pasivkach zelman na pameti). myslis ze by sel takt o neco vis? (nechcu jit do v-modu). mockrat dik. p.s. (zkouseno na ati-catalyst 11).
Ahoj, to Ti ten Asus nejde víc přetočit? Mě jede 570/570 bez vmodu, a podle toho, co se tu ve forech píše, nejsem jedinej. Pak musíš proc přesvědčit na co nejvyšší fsb, nejlépe v synchro s pamětma - těm se navíc pokusit vnutit co nenižší časování Tady pomůže dopřát jim co nejvyššího napětí, které board umožnuje. Ideální třeba 3,3V rail mod Abys dosáhl vysokou fsb, je potřeba dobře chladit chipset, při vysoký fsb se dost hřeje. A pak doporučuju experimentovat s ovladačema + nForce driverama. Já tam mám 5.10, ale mám vyzkoušený, že se to počítač od počítače liší. S dobrým chlazením na grafice můžeš zkusit třeba pencil mod - žádnej hw zásah do grafy, takže neztrácíš záruku Nezbývá než zkoušet a zkoušet, ostatně o tom OC je, že?
dajte neaku radu na chladenie lebo mne uz pri 486 hlasi ATI tool s referenčním chladičom chyby Ale pamäte som dal zo 450 na 565 bez chladenia.