Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Prosba o radu se sdilenim pripojeni

Standardní Prosba o radu se sdilenim pripojeni

Situace je takova:
    Mam doma 2 sesitovane (bez hubu) PC a jeden ADSL modem. Jak mam docilit toho, abych se mohl pripojit k internetu z obou PC nezavisle na sobe.
    Zatim jsem to resil tak, ze jsem mel na PC1 modem a pres proksi jsem se pripojoval z PC2. Takto jsem mohl prohlizet stranky, stahovat, ALE nemohl jsem hrat hry apod... .
    Co mam udelat, abych se mohl z PC2 pripojit, aniz bych mel zapnute PC1 a pritom mohl internet vyuzivat "naplno".
    Prosim poradte.
    Core2duo@3,2GHz -Radeon HD4850

Standardní Re: Prosba o radu se sdilenim pripojeni

Citace Původně odeslal MarekG
    Situace je takova:
    Mam doma 2 sesitovane (bez hubu) PC a jeden ADSL modem. Jak mam docilit toho, abych se mohl pripojit k internetu z obou PC nezavisle na sobe.
    Zatim jsem to resil tak, ze jsem mel na PC1 modem a pres proksi jsem se pripojoval z PC2. Takto jsem mohl prohlizet stranky, stahovat, ALE nemohl jsem hrat hry apod... .
    Co mam udelat, abych se mohl z PC2 pripojit, aniz bych mel zapnute PC1 a pritom mohl internet vyuzivat "naplno".
    Prosim poradte.
    pripojit modem k PC2
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní Re: Prosba o radu se sdilenim pripojeni

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    pripojit modem k PC2
    no a myslis ,ze to bude stacit ?
    Ja bych poridil druhou lajnu s ADSL modemem pro ten 2. PC, at je to sicher
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Standardní

Mozna by to chtelo pripojit k modemu switch a k nemu PC2 ale nevim jestli to bude fungovat podle mych predstav.
    Core2duo@3,2GHz -Radeon HD4850

Junior Member
    Vliv
    272

Standardní

Kup si nakej levnej router, anebo nakej šrot komp jako server.
    A to "vyuzivani internetu naplno" - myslim si (nemam to vyzkouseny - taky se mi to nepodarilo rozbehat), ze kdyz si nainstalujes nakej dobrej proxy server viz treba Kerio Winroute firewall a dobre vsechno nastavis, tak ti bude chodit vsechno (hry, ftp, mail...), ale popravde to nastaveni neni prdel
    Primary machine: Athlon XP 2000+
    Portable machine: MacBook 13''

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání