Precti si znovu muj prispevek, trochu jsem ho updatoval. Spadnout muze asi dost tezko, protoze sama aplikace nevi, jak to cislo pocitane v plovouci carce ma vyjit (proto ho pocita) jestli ho vypocita s 0 na tisicim miste nebo s 1, ji asi moc vadit nemuze. Jedna z mala aplikaci, ktera to pozna, je prime95, protoze kontroluje vypocitana cisla s databazi, ktera je mnohokrate overena. A konktretne v tech hrach, proc by to asi melo padat? Jestli bude poloha toho a toho obektu o miliontinu jedny jednotky souradnice vpravo nebo vlevo asi nmoc vadit nebude, co? Jak jsem zduraznil v tom threadu o Prime95, chtelo by to nejaky celociselny tstovac stability, plovou carku mit nejak ultra presnou ja konkretne mit fakt nemusim. Jo kdybych pocital nejakou kvantovku nebo nejaky fyzikalni modelovani, tak prosim, ale na hry a divx?

Ja testuju pocitace primem cca 2-3 hodky, vic me nezajima.
Citace Původně odeslal BeachKEN
2Petrik:

Ok, uznávám, že moje odpověď nebyla moc jasně formulovaná a bohužel to pak vypadalo poněkud jinak, než jsem to myslel. Jak dlouho ti běžel ten Prime tedy

Jenže pokud to udělá chybu v plovoucí čárce, jak tvrdíš, tak ti to zákonitě spadne !!!!! při hraní (případně aplikace využívající procesor alespoň z 50%), na nějakej DivX ti s*** pes že.