Takze zatim je ta mechanika totalni zklamani! Proste SROT!
Nejdrive par postrehu,mechanika ma absolutne nejdelsi pristupove doby na medium jake jsem kdy videl,nacteni CD i DVD trva tak dlouho ze si date uvarit kafe,neskutecne!Nektera CD mechanika cte tak pomalu ze jsem je radsi dal jinam protoze nemam cas cist CD 25 minut,to fakt ne.Mechanika absolutne nezvlada cist poskrabane media(malinko skrable, ktere muj druhy PX i DVD-ROM precte bez problemu).
Zatim zjistene problemy s CD:
Vubec se mi nepodarilo vypalit CD-R,zkousel jsem posledni Nero a Alcohol 120,vypalovani vzdy zacne s chybou,ale alespon neznici CD,proste hned na pocatku hodi chybu a nevypali ani prd.Zkousel jsem Verbatim 48x a Traxdata 40x, tahle vypalovacka mi proste nevypalila jeste ani jedno jediny CD-R,dalsi probem je s CD-RW a to Verbatim 4x mechanika vubec nenacte,jako by tam nebylo,podarilo se mi vypalit CD-RW Philips 12x ktere se vypalilo ale bylo necitelne ve vsech jinych i samotne mechanice.Takze pro CD-R,RW naprosto nepouzitelna!
Problemy s DVD:
Nejdrive musim mechaniku pochvalit za prikladnou kvalitu a rychlost vypalovani DVD-+R,zkousel jsem Verbatim 4x, ktere jsem vypaloval 8x a v perfektni kvalite.dale jsem zkousel DVD-RW Memorex 4x, mechanika ho v pohode vypali ale nedokaze ho po sobe sama precist! V jinych mechanikach bylo DVD citelne.DVD+RW Memorex 2x bylo absolutne bez problemu,vypaleno i cteno.
Takze shrnuti: na DVD+-R Verbatim super zapis, ale to je vse,a to je trochu malo ne?!