V tom pripade to bude zrejmne problem v MB pripadne v pametech, nebot ja mel 2 kusy AMD 3000+ s939 90nm winchester a oba chodily bez problemu na 2520MHz pri 3% zvyseni Vcore na desce MSI K8T Neo2 Via K8T800Pro s pametma kingmax PC433 CL3, zdroj Eurocase 350W, HDD WD JD, grafiky R9800Pro a R9200. Jediny problem byl v AGP, ktere pri FSB nad 266 resetovalo grafiku ve hrach, ale to je problem desky a ne CPU. Predpokladam, ze kdybych zvysil Vcore jeste o neco vic, chodily by na nejake desce, ktera by zvladla vetsi FSB minimalne na 2.6, mozna vice. V obou pripadech jsem kvuli AGPnechal FSB na 266, coz odpovida 2.4GHz. Oba CPU zvladli prime95 cca 20min na default Vcore, po zvyseni o 3% jiz prime stable. Tot me zkusenosti, ze to vam nechodi je vas problem, ne muj.

Citace Původně odeslal BeachKEN
Citace Původně odeslal Petrik
Hlavne si kup jadro winchester, podstatne neme topi a nizsi modely jdou vyborne taktovat (z 1.8 na 2.5 a vic)
Petriku, nechce už náhodou přestat s krmením keců ohledně těchto CPU?? Já osobně jsem jich viděl chodit největší většunu na 2.3GHz o těch 2.5GHz bych tu raději tudíž pomlčel, to že jedno tvoje CPU to dalo, neznamená, že to dávají všechny. Co se týče topivosti, tak 939 zase tak o moc chladnější není, stačí jí malinko přikrmit Voltíkama a je to stejné jako 754.