je na SE T610 ale vůbec se nespojim s mobilem,ani bluetoothem,ani Irdou,do normálních složek se dostanu jako obrázky zvuky atd. ale přes tenhle program to prostě nejde a potřebuju ho abych si mohl nahrát hry. nemáte s nim někdo zkušenosti?
je na SE T610 ale vůbec se nespojim s mobilem,ani bluetoothem,ani Irdou,do normálních složek se dostanu jako obrázky zvuky atd. ale přes tenhle program to prostě nejde a potřebuju ho abych si mohl nahrát hry. nemáte s nim někdo zkušenosti?
No zkoušel jsem ho s T610 a taky jsem to nerozchodilPůvodně odeslal sebad
Přitom s T310 a dokonce i s Si S55 funguje.
Jinak hry si tam můžeš nahrát tak, že propojíš mobil s pc např. pomocí infra portu. Pak si na svém pcčku vybereš ten soubor hry (.mpn nebo .jar) a dáš Odeslat do Nejbližší počítač...Na mobilu potvrdíš přijetí souboru a hra už se ti sama v mobilu uloží. Tohle mám odzkoušeno (WinXP)![]()
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
no to je divný protože přímo na stránkách t610 doporučujou tenhle soft.
no to je jedno hry už mi fachaj tvým postupem thx![]()
![]()
tenhle soft se mi nepodarilo nikdy rozchodt, vzdycky to na me zacne sypat kupu erroru.. resil jsem asi mesic, i na forech na fma.sourceforge a tak, a bez vysledku, tak jsem si koupil MobilEdit.
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Používám verzi 0.1.1.16 stable + SE T630. Využívám BT na virtuálním COM portu. Jede to v pohodě, super soft![]()
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
rovnez tez obcasne pouzivam, jak pres BT tak IRDA je to OK na T68i
PS: nechci zakladat OT a ani dalsi thread, proto to pisu sem, mam problemy s drivery pro Bluetooth (adapter MSI 6967), chodi mi jen stary ve verzi 1.2.x.x, novejsi (nejak 1.4.x.x) nezprovoznim, ikona BT je modrocervena, odezva BT adapteru zadna, cetl jsem xkrat instalaci techle driveru, moudrej z ni nejsem. Licence.dat to po mne nepozaduje, cislo adapteru pres Msi Bluetooth Adressreader jsou samy nuly, proste ty novejsi drivery nezprovoznim.
Opakuju, ze nechci zakladat zbytecne novejsi thred jen na tohle tema, tak jsem to prsknul sem, google pri reseni nepomohl (nikde tenhle problem moc popsanej neni) a tady taky nic. Proto dotaz do threadu, kterej neni o mym problemu, nicmene predpokladam, ze je v nem dost lidi co pouzivaj foun + BT adaptery...![]()
Thanks za vsechny konstruktivni napady nebo reseni (pripadne odkaz na nejake novejsi "uni" drivery pro XP SP1
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
2tiktak: No já nevím, jestli je to pro tebe řešení...Ale ve WinXP SP2 je vestavěný driver pro BT... Mám BT StLabs a funguje to výborně. Jinak MSI neznám, ale k tomu mému byl nějaký soft XTNDConnectPC...Novejší verze mi ale fungovaly pouze poloviční rychlostí. A starší zase neuměly vyhledat telefon automaticky. Ten v SP2 umí oboje![]()
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Původně odeslal Anduril
jj, ale zase jsem "vygooglil" ze v SP2 je pouze jakdysi unidriver, ktery umoznuje jen asi 4 funkce BT, zatimco original driver jich ma asi 12.
Jinak mi vse funguje jak ma, nicmene stve mne, ze nemuzu ten driver updatnout a pak jenden mensi problemek, pri downloadu delsich souboru (trebas pres flashget) mi to beha tak, ze mam v souvislem downoadu vzdy tak po pul minute asi 3 sekundy datovej vypadek, respektive zpomaleni (z treba 9kBs na cca. 4kBs a pak to zase naskoci, (zas tak mi to nevadi) ale jsem proste nastavenej, ze si nemuzu ten obsluznej software nainstalovat i s drivery, jsou tam pry nejak vylepseni, atd atd...
EDIT: ted jsem vyresil i ten download (zakazal jsem zjistovani novejch BT zarizeni v softu a download je super, prumer pres 9kBs furt, vypadky delal opravdu kontrola jinejch novejch zarizeni.
kdyby to takhle chodilo furt... (pro 1GBitovy linkare je tohle usmevny ale ja jsem stastnej alespon za tohle...)
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
a musel si tam něco speciálně nastavovat? já sem nastavil jen že využívám BT a adresa tam byla už zadaná a port sem nechal na 0Původně odeslal VOiD
Native BT support nevyužívám (používám Widcomm), psal jsem že používám tu 3. volbu (serial port). Nicméně kámoš má SP2 v XP a jede mu to i přes tu nativní podporu.Původně odeslal sebad
no mě to právě nejde a když jedeš přes virtuální com port musíš tam něco nastavovat jako Baudrate,RTS,DTR?Původně odeslal VOiD
Nene, do toho jsem nevrtal.Původně odeslal sebad
Tak jsem dostal k vánocům BT od Gigabytu a pořád to nechce normálně chodit.
Jediné,co jde na 100%,je Serial port na COM4 (k čemu to ale mám využít)
Synchronizace nejde(Chyba:"Error in synchronization.PIM(Personal Information Manager) interface failed.")
File transfer jde jednou za uherský rok(Chyba:"FTP service not found on target device"),ještě se mi nepodařilo odhalit,za jakých podmínek,ale spíš se jedná o náhodu...
Takže co s tím?
P.S.:Je to SW od Widcommu
EDIT -tak už jsem si našel novou zábavu.Nainstaloval jsem ten FMA a ten aspoň něco zvládne-škoda jen,že to neumí synchronizovat Kalendář(nebo jsem na to zatím nepřišel...).V tomhle případě už vím,co s tím COM portem![]()
PC: Intel C2D E8400 | Thermalright Ultra 120 eXtreme + 12 cm Noctua | ASUS Formula Maximus | 4 GB Patriot Viper 800 MHz PC6400 CL4-4-4-12 | Sapphire Radeon HD 4770 512 MB | Velociaptor 300 GB + Samsung HD501LJ (500 GB) + Samsung F4 EcoGreen 2 TB + HP Media pocket drive 160 GB | Creative Audigy 2 Platinum eX | NEC ND-3540A |case HP + PSU 700W | 21" Samsung 214T | Logitech MX 3100
NTB: ASUS Eee 1000H black
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)