Pokud někdo používáte Netbanku od Živnostenské banky, napište mi pls, jestli vám to jede korektně, já to nemohu rozjet. Hlavně napište, jakou verzi Javy používáte, díky
Pokud někdo používáte Netbanku od Živnostenské banky, napište mi pls, jestli vám to jede korektně, já to nemohu rozjet. Hlavně napište, jakou verzi Javy používáte, díky
Jakou mas ty?Původně odeslal Netbanka
Od Sunu 1.3.1_08
Ty Netbanku používáš?
Neber vážně to, co tam píšou, proto mě zajímá osobní zkušenost někoho, komu to ne/běhá.
Ne nepouzivam, zkus se zeptat primo na czilla foru tam asi spis nekdo bude s praktickyma zkusenostma http://forum.czilla.cz
Tuhle banku mam taky. Podle slov z jejich podpory je to napsany na Java Virtual Machine od Mrkvosoftu, takze na jiny Jave to nepojede. V Opere mi to taky nebeha. Na tu chvili holt musim ten Explorer prekousnout.
Jo a jestli mas XP tak tam VM neni musis ho nekde stahnout, vim ze jsem s tim mel tenkrat problem, nebyl ani na strankach Mrkvosoftu. Obsahoval ho "starsi" SP1 (ne SP1a).
Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.
Přesně tak, s SP1 to bylo OK a asi máš pravdu.... Na tu chvilku budu muset ten IE překousnout.....Původně odeslal Paolo.n
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)