Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Mozilla Firefox a Živnobanka - NetBanka

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní Mozilla Firefox a Živnobanka - NetBanka

Pokud někdo používáte Netbanku od Živnostenské banky, napište mi pls, jestli vám to jede korektně, já to nemohu rozjet. Hlavně napište, jakou verzi Javy používáte, díky

Standardní

Citace Původně odeslal Netbanka
    Mohu s NetBankou pracovat i na jiném prohlížeči než MS Internet Explorer?

Ano, máte-li nainstalovou podporu Java Plugin od Sun Microsystems, můžete NetBanku používat i na jiných prohlížečích. Testovány byly tyto typy alternativních prohlížečů: Mozilla 1.4, Opera 7.11, Netscape 7; při verzi Sun Java Runtime 1.3.1. Banka však na práci s alternativními prohlížeči neposkytuje technickou podporu.
    Jakou mas ty?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Od Sunu 1.3.1_08
    Ty Netbanku používáš?

Neber vážně to, co tam píšou, proto mě zajímá osobní zkušenost někoho, komu to ne/běhá.

Standardní

Ne nepouzivam, zkus se zeptat primo na czilla foru tam asi spis nekdo bude s praktickyma zkusenostma http://forum.czilla.cz

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Aha.. Díky....

Standardní

Tuhle banku mam taky. Podle slov z jejich podpory je to napsany na Java Virtual Machine od Mrkvosoftu, takze na jiny Jave to nepojede. V Opere mi to taky nebeha. Na tu chvili holt musim ten Explorer prekousnout.
    Jo a jestli mas XP tak tam VM neni musis ho nekde stahnout, vim ze jsem s tim mel tenkrat problem, nebyl ani na strankach Mrkvosoftu. Obsahoval ho "starsi" SP1 (ne SP1a).
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Paolo.n
    Tuhle banku mam taky. Podle slov z jejich podpory je to napsany na Java Virtual Machine od Mrkvosoftu, takze na jiny Jave to nepojede. V Opere mi to taky nebeha. Na tu chvili holt musim ten Explorer prekousnout.
    Jo a jestli mas XP tak tam VM neni musis ho nekde stahnout, vim ze jsem s tim mel tenkrat problem, nebyl ani na strankach Mrkvosoftu. Obsahoval ho "starsi" SP1 (ne SP1a).
    Přesně tak, s SP1 to bylo OK a asi máš pravdu.... Na tu chvilku budu muset ten IE překousnout.....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání