Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Nadefinování hesla do Outlooku??

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní Nadefinování hesla do Outlooku??

Nejde někde (v registrech?) nadefinovat své heslo do Outlooku 2003, abych jej nemusel při každém spouštění zadávat? Je to děsný opruz, notabene jedná se o můj privátní komp, kam chodím jen já.
    Jo, mám WinXP SP2 a Ooutlook 03
    Díky a pěkný svátky všem.

Standardní

Nechapu sice, o jake heslo se jedna, ale proc ho nezrusis, kdyz jsi na kompu sam?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Nechapu sice, o jake heslo se jedna, ale proc ho nezrusis, kdyz jsi na kompu sam?
    Klasicky, když zapnu Outlook 2003, chce to heslo. Zrušit jej nemohu, je to nadefinováno tzv. systémovou politikou firmy U IE i u přihlášení do sítě to jde v registrech, u pošty nevím, kde....

Standardní

Porad nevim, k cemu to heslo ma byt. Na spusteni MSO, na postu, na pst soubor?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Ano, na spuštění Outlooku 2003

Standardní

Citace Původně odeslal Rado
    Ano, na spuštění Outlooku 2003
    Asi v tom mas nejaky zmatek:

"V současné době neexistuje jiný způsob, jak při spouštění chránit aplikaci Outlook heslem nebo jak ji v případě nenadálého opuštění počítače uzamknout, než použití přihlašovacího hesla systému Microsoft Windows® nebo softwaru jiného výrobce, který byl speciálně vytvořen pro ochranu aplikace Outlook heslem."

http://office.microsoft.com/cs-cz/as...138511029.aspx

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Jaký zmatek? Když zapnu Outlook, chce to po mě jméno a heslo. No a já myslel, zdali to nejde napsat natvrdo někam do registrů, ať to nemusím zadávat!!!

Standardní

Jaký zmatek? Když zapnu Outlook, chce to po mě jméno a heslo. No a já myslel, zdali to nejde napsat natvrdo někam do registrů, ať to nemusím zadávat!!!
    To nechce MSO, ale potrebuje to heslo soubor *.pst. Jestli je ulozen u tebe v kompu, tak to nejak pujde vyresit, ale jestli se pripojujes k jinemu souboru nekde v siti, tak to neodstranis. Ani zasahem do registru.
    Mimochodem - v registru se skoro zadna hesla neukladaji.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Jo, je to heslo pro síťový server, takže asi mám smůlu....

Standardní

Jo, je to heslo pro síťový server, takže asi mám smůlu....
    Tak to mas rozhodne smulu.
    A priste se nauc pokladat dotaz spravne. Neptal ses na heslo pro sitovy server, ale pro MSO. Kdybys uvazoval a zeptal se spravne hned na zacatku, tak mohl mit thread dva prispevky a vedel bys to. A nemusel bys psat ani na zive a janevimkam jeste.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

síťové heslo pro přihlášení při náběhu Woken se taky dá předdefinovat do registrů, logicky mě napadlo, že to jde i u MSO

Standardní

síťové heslo pro přihlášení při náběhu Woken se taky dá předdefinovat do registrů, logicky mě napadlo, že to jde i u MSO
    Ja ti rozumim, ale tohle je dotaz, ktery si vlastne vyzada jiny komp pro pristup k souboru, ktery je na nem. Teoreticky by to slo nejak osetrit, ale to by asi byla prace pro nejakeho sikovneho programatora. Programek by asi musel umet odchytit pozadavek na heslo a odeslat jej.
    MSO s nicim takovym nepocita a vyhodi tedy to okno.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Je zajímavé, že u Outlooku 2000 se po dvou - třech zadáních hesla toto asi někam zacachovalo a dál jsem jej nikdy zadávat nemusel....ale kvůli toho se k verzi 2000 vracet nehodlám.... Ale vše je asi dílem té slavné firemní systémové politiky..

Standardní

Urcite, kazda firma si musi hlidat sva data. Kdybys tam byl adminem, taky bys to tak delal.
    Zkus se domluvit s tim spravcem, jestli je nejake jine reseni nez to heslo, bez jeho spoluprace to nevyresis.
    Nemam poneti, jak mate ve firme postu vyresenu, ale jestli se pripojujes pouze ke svemu souboru (pst nekde na serveru), ktery je jen tvuj a nikdo jiny jej nepouziva, tak by mozna slo zaridit, ze bys jej mel u sebe v kompu. Ovsem pak by sis za ta data rucil sam.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

To neřeším, doma mám tu pevnou lajnu "na dobré slovo", takže raději budu držet hubu a krok Přece jen 5-ti megabit za gratis....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání