Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: CDMA-problem signal

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní CDMA-problem signal

Dnes jsem si koupil ET data express,aktivovane to budu mit az zitra.Je normalni,ze kdyz zapnu modem,tak vzdy tak 2-3 minuty mam 38-40 procent signalu a potom to spadne na nulu a nemam zadny signal,modem musim vypnout a zapnout a znovu to same.Myslis ze to muze by tim,ze se nepripojuji k netu nebo to jeste nemam aktivovane ?Diky za odpoved

Standardní Re: CDMA-problem signal

Citace Původně odeslal Tuki
    Dnes jsem si koupil ET data express,aktivovane to budu mit az zitra.Je normalni,ze kdyz zapnu modem,tak vzdy tak 2-3 minuty mam 38-40 procent signalu a potom to spadne na nulu a nemam zadny signal,modem musim vypnout a zapnout a znovu to same.Myslis ze to muze by tim,ze se nepripojuji k netu nebo to jeste nemam aktivovane ?Diky za odpoved
    Já měl aktivaci cca do 5 hodin od koupě, ten signál máš s magnetkou? Pokud ano, tak tam máš asi docela dost špatnej signál.

Member Avatar uživatele OCZ
    Věk
    38
    Vliv
    0

Standardní

ja to mnel asi za 3hodky aktivovany a signal mam doma 29-35procnt a jedu naprosto v poho

Standardní Re: CDMA-problem signal

Citace Původně odeslal Tuki
    No hlavně to nabij tu baterku a měj modem pořád zapnutý přes nabíječku. Jestli ti to bude dělat i nadále, tak modem reklamuj, kolegovi to dělalo to samé a nakonec neměl signál vůbec.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání