dik moc za povzbudive ohlasy....za ty negativni taky diky hlavne PeterM...
takze fotecky uvnitr udelam ale asi pochvalu moc nedostanu ..jelikoz je tam toho opravdu hodne![]()
a ja jaxi nejsem schopen usporadat to v nejake slusne mire tod asi proto ze zadnej vnitrek nemam staci mi kdyz to vidim chvili...flexo tam sice je ale je tam tech dratu tak moc ze mi nestaci ani bigtower potreboval bych ultra tower....ale nahodim foto treba mi dokazete nejak poradit jak to lip usporadat
![]()
2PeterM: abych Ti odpovedel na Tvoji otazku ten fan je tam jen tak rekneme "na paradu" protoze se chci jeste pokusit vyresit nejak to zbarveni tech ruznecjh zaslepek.... hlavne se snazim nekde sehnat nejaky?
BTW: nevite kde by se dali sehnat nekde? v bazaci nejakym? budou to mit?
ta cerna tam nebyla planovana ... ta je tam jenom jakoze mi nic jinyho zatim po ruce nezbylo....ale chtel bych udelat stealth mod na mechaniky...
jinak ukazoval jsem ten lak hned par lidem a ti se hned zdesili ze to neni dodelany ty okraje ... ono to jen tak vypada v realu je to delany tak ze to od kraju pomalu zanika do stredu ta stribrna ...je to videt na tech dvou fotkach kde neni blesk.... jinak lakovano to bylo v lakovne na kary za mensi uplatek (0,5L ferneta) ...co mi rikal ten chlapek tak ze prej na hodinu v te peci stoji lak kolem 1000,- to sem docela koukal
...no ale uz odbocuju ...
a jeste dodatek ...mozna ze nekdo v te bedne poznal starou bednu Ertyho (podle toho vyrezanyho vodnika na plexi ) ...ano je to opravdu jeho ...v podstate ja na tom zas tolik uprav neudelal krome laku a vymeneni par vecicektakze jako casemoder moc nejsem ...
jinak pro ty co nevideli Ertyho bednu tak zde je
http://www.sweb.cz/erty/mujcase/01.jpg
jinak fota dodam v nejblizsi dobe![]()

Odpověď s citací