link: http://www.tcmagazine.info/modules.p...on=show&id=197Původně odeslal www.tcmagazine.info
FileSize: 26Mb
link: http://www.tcmagazine.info/modules.p...on=show&id=197Původně odeslal www.tcmagazine.info
FileSize: 26Mb
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
mohli by jste mi nekdo rict, co je toto za drivery? Vubec je neznam. Instaluji se samostatne nebo se instaluju treba na CATALYSTY 4.12? Nikdy sem o techto driverech neslysel, tak se ptamdiky za objasneni. A preju krasny svatky.
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
...su to modnute drivery, prirovnat by sa dali k DNA, Omega atdPůvodně odeslal Neller
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Hm, akorat se mi to nejak nedari stahnout. At delam co delam, porad mi to rika:
Kód:Techconnect Magazine Antileech page It seems that the website you come from does not have access to our fileserver. You will be redirected to the official Techconnect Magazine within some seconds, after that you can start your download without any problems!
edit:
jsem lama, stacil disable firewallu (ac nerad).
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
Tak je problem u tebe, me to jde z toho linku bez problemu.Původně odeslal Marty
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
...daju sa stiahnut aj odtialto: http://www.newgenerationorder.org/ati.html![]()
Furt nejdou nainstalovat na BBA Ati 9700![]()
..."vyhody" su vypisane v Release Notes v prvom postePůvodně odeslal Eset
Tak jsem se konečně rozhodl je nainstalovat a doufal jsem, že all cards platí i na mobilní verze. A platí! Instalace byla bez problemů a můžu potvrdit, že lepší ovladače na ati mobility 9700 jsem neměl![]()
Co znamena to vylepseni OpenGL?
Momentalne mam nejnovejsi Omegy a Quake2 mi celkem cuka. Kdyz dam timerefresh, tak mam 100fps, ale pri hre to vypada tak na 50 max.
Novejsi hry jsou vpoho...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)