Citace Původně odeslal trodas
Kdyz pridas jen pasivky, tak ti to moc nepomuze. Musel bych pridat i fan, co na ne bude foukat studeny vzduch... Podivej se v me galerce, jake pasivy jsem na ty cipy ArcticSilver epoxidem nalepil a furt nic moc vysledky, stale 200x13 je maximalni stabilni hodnota na praci + film vecer po cely den a s foldingem - to je slusny - ale Prime95 torture test misto foldingu - a po 4h se masina zasekne...
Co jineho nez prehrivani-se neceho na desce by to mohlo byt? Teda pokud se nesekne zdroj!
Kdyz mluvis o FSB, tak dostavaj zabrat mosfety co dodavaj napeti do pameti
Stále mě překvapuje tvůj problém tuhnutí Pc při fsb 200MHz na tak svělé desce jako DFI. Má zkušenost je že mé Pc při 12,5x200 nezatuhne ani po 24hod. prime. 210 nebo jiné frekvence jsem nezkoušel jedu na tech 12x220 ale na mosfetech vedle soketu opravdu musím mít pasívky a ty ofukovat 120mm pomalu se otáčejícím větroňem od Ximi a i přez to jsou tak horké že na nich ani náhodou ruku neudržim. WB na mosfety si už přeji hodně dlouho, ale stale jsem se nedostal k vyrobe, podle mě mi to zlepší hranici FSB na mé desce protože mosfety jsou asi nežhavější místo mého PC. Nevim tedy jestli máš nějaký špatný kus MB ale že by DFI nezvládla 200MHz fsb i při tech tvých vyších voltážích se mi nezdá.