Neviete niekto ako odstranit Outlook 2003 ikonu z tray?
Neviete niekto ako odstranit Outlook 2003 ikonu z tray?
Moznosti -> Predvolby -> Moznosti el.posty -> Upresnit nastaveni elektronicke posty -> vypnout "zobrazit ikonu obalky na hlavnim panelu".
To mrkvosofti "upresnit nastaveni" zname vsichni, ze?![]()
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
mam anglicku verziu ale toto som uz nasielPůvodně odeslal howard
to odstrani len zobrazovanie obalky, ikonu to neodstrani
Aha, takze Outlook 2003 se umi schovavat do systray? Mam outlookXP a tam sem to nenasel.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
MSO 2003 ma pri normalnim spusteni ikonu i v tray. Kliknutim pravym na ni muzes nastavit Skryt pri minimalizaci - Outlook pak je trvale spusten na pozadi, zobrazis jej opet pravym na tu ikonu - Spustit aplikaci Outlook.Původně odeslal howard
Pokud máš XPčka, taxi ji dej do skrytých ikon, ne??
Tak ako som pisal na zaciatku, ja tu ikonu chcem odstranit, nie iba skryt.Původně odeslal Rado
Skrytie v XP som nasiel inak tu: http://blogs.msdn.com/kclemson/archi.../22/53859.aspx ale aj tak dik za radu.
Aha, to sem nevedel, my tu mame XP a jeste dlouho mit budeme.Původně odeslal iv93611
Nenapadlo me, ze to bude rozdilne, takze je jeste nejaky jiny pokrok XP->2003 outlook, nez "nevypnutelna" ikona v systray?![]()
Zmeny MSO XP -> 2003 jsou snad jen drobne kosmeticke, rozhodne nic prevratneho, pravidla stale pri vetsim poctu pracuji spatne, "nepovolene" pripony se take musi komlikovane povolovat. Trochu propracovanejsi je spamovy filtr, ale ja jej nepouzivam. Akorat mam pocit, ze soubor pst ma jinou strukturu a starsi verze MSO jej nebude umet otevrit. Ale toto nevim na 100%.
Ta ikona do tray byla pridana, protoze si to mnoho uzivatelu pralo - pamatujete na vlnu dotazu typu Jak dostat MSO do tray? No a ted chteji opak...
Celkove asi neni nejaky padny duvod opoustet verzi XP.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)