Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: prosim pomoc s diskem - kazda rada dobra

Standardní prosim pomoc s diskem - kazda rada dobra

potreboval bych co nejrychleji poradit. problem je takovej, ze se mi najednou odpojil disk, nebo spis jsem chtel na disk pristoupit a nemohl jsem, pry mam odepreny pristup k disku ze je nekde na HDD problem, chtelo to restart se skendiskem tak jsem restartoval, sken disk nenajel projelo to do Win2000Pro a disk jsem uz nevidel?! ale bios a system ho vidi ve spravcich zariźeni jen proste jej nevidim v tento pocitac a tak. co s tiM?!!!

BYLA TAM DOCELA HODNE DULEZITA DATA kdyby neco jinyho vem to cert ale takto je to vazne dulezity....

Standardní

Asi ti to zrusilo Hlavicku disku. (struktura adresarov a suborov)
    AMD Athlon™ 64 X2 3800+@2.6GHz, Abit KN8 Ultra, KINGSTON KHX3200UL/1G, MSI NX7900GTO-T2D512E@GTX, Seagate Barracuda 7200.10 320GB 16MB cache (ST3320620AS), LG GSA-4167B, Samsung SyncMaster 204B, Sound Blaster® Live!, CpuFan: AC Freezer 64 Pro, Enermax Liberty 500W
    AMD Athlon XP 3200+ Barton, Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman NB47J, PQI DDR400 2 x 256MB CL 2.5, MSI FX5900XT-VTD128 @ MSI FX5950 Ultra + AC NV Silencer 3 (Rev. 2), Seagate Barracuda 7200.9 160GB 8MB cache (ST3160812A), TEAC DW-552G, Belinea 1705 S1, CpuFan: AC Copper Lite, CaseFans: Arctic Fan 3 + Arctic Fan Pro 2 L + Primecooler PC-12025L 12C, Thermaltake Xcontroller, Fortron FSP350-60PN (PF)

Member
    Vliv
    277

Standardní

stiahni si diagnosticky program priamo od vyrobcu disku a prebehni to
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Standardní

Jo máte pravdu přesně to jsem si myslel, že to ztratilo hlavičku a tím vlatne celou partition (hlasi se to v biosu a v systemu ale neni "videt" v tomto počítači) podle jiných příspěvku a hlavně díky Hellerovi jsem našel program GetDataBack for NTFS a zachraňuji data...

Škoda že není program, který by prostě obnovil partition aniž bych data musel přetahovat, bylo toho docela dost a porovnat to na své malé disky je hruza, ale i tak VŠEM MOC DĚKUJI

PS: kdyby někdo věděl o obnově dat, přímo bylo by to lepší

Standardní

Nemel si prvne zkusit tomu disku priradit zpet pismenko?
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Standardní

Citace Původně odeslal lordofworlds
    Nemel si prvne zkusit tomu disku priradit zpet pismenko?
    no to by asi neslo ne?! kdyz ho nevidel "tento pocitac" tak jsem mu nemohl zmenit pismenko.....

Standardní

Citace Původně odeslal Lisak
    no to by asi neslo ne?! kdyz ho nevidel "tento pocitac" tak jsem mu nemohl zmenit pismenko.....
    No jenomže ono se to nedělá v "Tento počítač", ale ve správě disků (Pravý tl. na Tento počítač - spravovat).
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Citace Původně odeslal frelichl
    Citace Původně odeslal Lisak
    No jenomže ono se to nedělá v "Tento počítač", ale ve správě disků (Pravý tl. na Tento počítač - spravovat).
    No to vim, zas tak hloupej nejsem (cachry s pismenkama delam pokazde, kdyz reinstaluju operak, takze jsem se to uz konecne naucil ) ale myslel jsem ze kdyz ten disk nevidi, tak mu proste nepujde dat ani jiny pismenko treba jsem se splet a mohl jsem si usetrit spoustu trablu ale stalo se, priste zkusim ... no doufam ze priste uz nebude

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání