Původně odeslal
Keyoke
Mel bych nejaky ten dotaz k tehle desce...
1.Co dela v biosu u nastaveni pameti polozka Command Per Clock? Pri enabled mi delaji pameti problemy a memtest se cervena chybama a nezalezi na nastaveni timingu (zkouseno s nekolika pametma, vsechny s BH-5). Tak bych rad vedel, co to je.
2. Integrovana sitovka - je treba krome instalace driveru jeste neco nastavovat? Nemyslim IPcka a podobne. Jde mi o to, ze zatvrzele tvrdi, ze sitovy kabel byl odpojen a neda si rict. Kdyz kabel prehodim do sitovky v PCI5 slotu, tak vse v pohode, ale integrovana ne a ne zabrat.
1. Command Per Clock-ted si uz presne nevzpomenu co to je,ale vim, ze pokud to vypnes,tak se ti dost snizi propustnost,ale zase se zvysi hranice max FSB.Zkusil bych pridat na VDD napeti.Jinak Vypinat bych to nedoporučil(slaby výkon).
2.U sitovky nemusis nic extra instalovat,staci nahrat NVidia drivers a uz vsechno faka jak ma.Zkontroluj jestli ses ve stejne siti do ktere pripojujes tu sitovku,IP nastav napevno.Sice si psal ze tady problem neni,ale neda mi to

.Jinak pokud nic nezabere,je asi spatna sitovka.Jeste bych zkusil zmenit sitovku na druhem kompu,pokud je mas spojene primo,treba se muzou nejak hadat.