Citace Původně odeslal SajmoN
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal NMS
Citace Původně odeslal jan555
@DDR400 pojedou na 2.5V v pohodě každé druhé, třeba moje jedou v klidu na 2-3-2-5, ale paměti, které zvládnou na slušné časování takty okolo DDR500 na 2.5V? Hmmm, o tom nic nevím ...
Tak z toho sezamu co udává AOpen, znám akorát Corsairy a Kingstony, značky jako Century Micro , SanMax, KingBee ... slyším prvně. Jinak podle tvýho popisu to boudou asi ty Kingmaxy, nojo, ale je to dualkit - že bych to koupil a pak se s někým šábl napůl ??
Anebo se na to vys*ru a koupím první PC3200 s CL2 , co mi přijdou pod ruku.
//EDIT: Ale fakt to asi bude pamětma, teď sem se s tím trochu hrál, a tady je: SuperPi za 37s .
Pekny, uz to je o 2 sec lepsi, nez Mobilni Barton 2,6GHz/FSB 200MHz.
no hlavne nema moznost nejako ladit pamete a zvysit vdimm .. skus si o tom nieco zistit kym si tu budes nahanat e-penis
Co se do me sakra navazis?? Napisu normalni prispevek a ty tu hned urazis, fakt jsi jak malej fakan. Sleduju to delsi dobu, samej off-topic a strasne malo k veci. Taky nemuzu na starym Abitu NF7 1.1 ladit pameti na FSB>230 a vedu z toho nedelam. Proste je tu srovnani, dal jsem to za 39 sec pri nastaveni 2600MHz/FSB200 a za 38 sec 2640MHz/FSB 211MHz.