copy thatPůvodně odeslal PiT
copy thatPůvodně odeslal PiT
a muzes mi prozradit za co jsi me chtel "zhubovat" ?Původně odeslal PiT
muzes to nejak citovat?
nekamaradim s vama
Napisal si OT k cene.Původně odeslal Xima
Napisal si OT o karte, ktory ti vysvetlil aj AjsTi (kupca prveho Radeonu).
O akej nabidke hovoris, ked si ziadnu nedal
[edit]
Precitaj si este raz pomalsie, co si mi quotol...Původně odeslal Xima
Chcel som ti napisat upozornenie, ci nevies citat, ked si sa spytal, o pohybe ceny smerom nadol, ked tam minimalna cena z dovodom, preco taka je, udana bola.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
od tebe ani nic jineho necekam, tvoje specialita je pochlebovani si s Darth Maulem... to uz tady bylo.Původně odeslal mISHA
![]()
k veci: bud tak laskav a rekni mi, ktere moje posty jsou offtopic.
Ja mam pocit, ze v tom threadu byly i odpovedi na moje dotazy, ale ty zmizely taky![]()
nekamaradim s vama
[OT] Jedine nespravodlive v tomto threade od DM bolo imho vyskocenie na Spajdra, co sa nejakeho stareho predaja tyka [/OT]Původně odeslal Xima
Napisal som ti to uz jaPůvodně odeslal Xima
![]()
Ano, pretoze cele boli OT. (napr. ta AjsTiho odpoved a pod...)Původně odeslal Xima
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Souhlasím, uznávám a veřejně se omlouvám Spajdrovi...Původně odeslal PiT
![]()
MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W
[quote="Darth Maul"]a co ta "neznalost" pravidel moderovani vlastnich threadu v bazaru?Původně odeslal PiT
nekamaradim s vama
2Xima: tvou pripominku nebudu komentovat. davam ti ted moznost toho nechat. takze pristi JAKYKOLIV OFFTOPIC od tebe v dotycnem threadu ( a nebudu koukat do jinych bazarovych threadu - i kdyz by to nebylo od veci, vid) budu povazovat za jasne poruseni pravidel. a tyto pripadne posty tam zustanou. jako dukaz.
staci, pochopil? nebo to chces poslat doporucene?
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
ted uz toho mam tak akorat plny zuby.Původně odeslal Xima
jste jak maly deti.
Ximuv OT (na kterej sam upozornil) je vyresenej a pirste za nej dostane nejmin tago.
Maul uz vi o nemoderovani vlastnich threadu.
takze neni co dal resit.
![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
V pohoděPůvodně odeslal Darth Maul
![]()
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
Nieco som zameskal?
2FOX: diky za zamknutie...mohlo uz aj skor...dnes som vsak cely den na fore nebol![]()
No este sa vyjadrim k uzivatelovi XIMA a moderatorovi D.Maul:
XIMA ty by si sa mal co najmenej stazovat - jednak ako tu uz niekto hovoril pre teba je forum akurat tak BAZAR a robis si z toho celkom dobry biznis. Tak na tvojom mieste by som bud drzal papulku a prestal OTckovat (pretoze si OTckoval a ani sam najvyssi XRN ma nepresvedci o opaku), alebo si skus najst ine forum alebo INZERCIU a tam robkat svoje obchody. Tiez sa mi nepaci tvoj arogantny TON na ADMINA PiT a ja byt nim dostanes zakaz pohybovat sa v bazare tak na 3 tyzdne tomu ver...takze ak sa vyjadrujes k adminovi tak normalne.
2MAUL: aj pre teba plati prestudovat si ake pravidla sa zaviedli - na druhu stranu asi to tu pravdepodobne nikde nevysi a dohodlo sa to len "akoze tak".
Na koniec --- tento thread mal mat len jednu stranu a ani o jednu viac. Zdrzte sa emocii...veci ktore mate medzi sebou si rieste cez SZ (Spajdr vs. D.Maul mam na mysli).
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)