Citace Původně odeslal Darth Maul
Nechápu, o co vám jde - potřeboval jsem VELMI RYCHLE prodat svoji kartu.
Když ani po několika hodinách a 50 prohlídnutích nebyla žádná reakce uzavřel jsem to a zamknul s tím, že je to za těchto podmínek neprodejné - takže žádný upování se nekonalo.

Druhý den jsem dospěl k závěru, že kartu přeci jen prodám a nemusí to být ani tak rychle - takže než abych zakládal další thread na to samé, smazal jsem jen svou LOCKovací poznámku i Spajdrův comment a znova to odemkl...
Od té chvíle do toho Xima neustále drbe a valí mi tam jeden OT za druhým... jenom jeho nabídky se nějak neobjevují...

Mohl by mi MadCap prozradit, proč moderátor nemůže promazat vlastní bazarové thready, když jsou plné OT sraček a Spajdr vysvětlit a ukázat, kde tam mám ten svůj UP po dvou hodinách? UP jednoznačně slouží k tomu, abych svůj thread dostal nahoru před oči čtenářů a zvýšil šanci na prodej a to se v tomto případě rozhodně ani na chvíli nestalo!!!

Takže si Spajdre laskavě odpusť blbý kecy o pocitech být modem, protože se mi doma ještě pořád válí ta PS2 od Tebe, která přestala fungovat ani ne po týdenním použití za velmi záhadných okolností, k čemuž ses odmítl jakkoliv přihlásit!!!
No jenomže tím že sis smazal svojé jak říkáš staré příspěvky, tak to vypadalo tak že sis včera dal inzerát a po dvou hodinách si napsal že to asi nikdo nechce a zamknul to, takže to pro všechny vypadalo tak že jsi měl tu akci dvě hodiny a s tím dobrý pocitem jako móda jsem to myslel v legraci
To s tou PS2, když něco odejde po týdnu, tak za to asi těžko budu moct, když to pár dnů šlo, to neovlivním a kdyby ses podíval na více fórech, tak prostě některé kousky byly vadné a bylo jedno jestli si měl PS2 očipované nebo né a laskavě to příště řeš přes SZ, nevím proč to tady vytahuješ.