Citace Původně odeslal Icar
jj,80 zilovej kabel mam,na piu opravdu nejede.Jenom me napada,mam ji na stejnym radici jako Plextora 116,ale mam ji na masteru,mohlo by to vadit?Napred mi spadne buffer v programu az na 0% a potom i v mechanice,tam jenom na 10%,potom maka chvilku HDD a pomalu dostane zase buffer v programu na 100% a potom vyleze i v mechanice z5 na nejakejch cca 97-100% a pali se dal.Zkusim zvetsit bufer u Nera,je mi ale divny,ze kdyz palim v Alcoholu,tak je to vsechno naprosto v pohode,v Neru ten buffer lita sem tam
desku mam Abit NF7-S a ovladace nejnovejsi,jak rikam,vsechno ostatni slape jak hodinky,jenom to vypalovani v Neru,takze chybu bych hledal bud v mechanice,nebo nekde v Neru
je fakt,ze kdyz jsem mel Nero 6.3.x tak tam mi to pri podteceni bufferu uz spadlo,tzn. vypalovani skoncilo a pomohl jen tvrdej restart,ted mam Nero 6.6.0.0 a tam kdyz ten buffer podtece,tak vypalka pocka a jede znova,takze to aspon vypali
Asi jak pises, tak to vypada na problem s Nerem (dat tam nejnovejsi). Jinak nekdy minuly tyden vysel novy FW 1.18. To jsem toho sveho Asuse predelal na Pioneera, prece jenom to Asusu nejaky tyden trva, nez vydaji vlastni FW.