Citace Původně odeslal mico
Citace Původně odeslal Neller
Citace Původně odeslal mico
nic v zlom ale tu to vazne ku.va zije...
ono je to tim, ze se tady porad dokola probiraji ty stejny ramky, stejny desky a lidi to vi. Podle me kdyby ses podival, nebo chvili hledal, tak se odpoved dozvis. ps: rad bych ti poradil, ale jedu na Intelu
Ved ja viem... Uz som z toho hladania ale chory. Najhorsie je za sa tu objavuju niekedy uplne protichodne informacie. Komu potom verit? Dufal som ze niekto s bohatsimi skusenostami (takych ludi tu je urcite dost a vazim si ich - preto sem chodim), by mohol urobit nejake vseobecne-generalne zhrnutie.
Mnoho-krat odpoved hladam len pracnym studovanim podpisov - tam mam aspon ako tak iste ze to tak ide/nejde.

Konkretne ide o to ze ak niekto pise ze mu Adata 500 daju max 230, dalsi ze to je loteria ich kupit ale niekto dalsi naopak pise ze to je super kupa a ide v duali s tymi istymi pamatami 250 tak potom neviem. Fakt neviem. Nie som lenivy. Len casto zmateny
No sotho by ti mohlo vyplinut co ? Asi ze je to loteria ked jednemu idu dobre a druhemu zle ... aspon podla mna je to dost logicke. Ja som niekolko kusov a jedny sli super a dalsie nesli ani na 230. Ale ako som ti uz pisal tak DD566 by mali byt uz ok ... aspon zatim sa nikdo nestazoval ze mu nesli aspon na 250 Ale tam si uz budes musiet priplatit.