Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: PCI radic - nebootuje z IDE na desce - help

Banned
    Vliv
    0

Standardní PCI radic - nebootuje z IDE na desce - help

Zdar

Zasunul jsem radic PCI Kouwell na kterej jsem povesil CD-ROM,v Biosu nastavil priority 1.HDD na desce 2.PCI device ale system proste ani za boha nechce bootovat z Harddisku pripojenyho na desce,furt hleda bootovaci disk v ty CD-ROM v radici.A pise ze nema system disk,zkusil jsem na ten radic pripojit harddisk se systemem ale system z nej nenabootuje zhrouti se to po chvilce a restartuje se pocitac.Nemate s tim nekdo zkusenost,jak prinutit ten bios na radici aby nebyl bootovaci.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: PCI radic - nebootuje z IDE na desce - help

Citace Původně odeslal OBR
    Zdar

Zasunul jsem radic PCI Kouwell na kterej jsem povesil CD-ROM,v Biosu nastavil priority 1.HDD na desce 2.PCI device ale system proste ani za boha nechce bootovat z Harddisku pripojenyho na desce,furt hleda bootovaci disk v ty CD-ROM v radici.A pise ze nema system disk,zkusil jsem na ten radic pripojit harddisk se systemem ale system z nej nenabootuje zhrouti se to po chvilce a restartuje se pocitac.Nemate s tim nekdo zkusenost,jak prinutit ten bios na radici aby nebyl bootovaci.

No v biose musis mat nastavene boot hdd a boot other device disable. Najstav aby boot bol len s hdd. Naistaluj radic ale bez nejakej mechaniky a az potom prehod hdd or crdom. Dalsia vec , skus zresetovat bios , resp. nastavit default , malo by to aspon kus pomoct. Vid moje pc , nemam stym ziadne problemy. Akurat ze ja mam sata disk a mozem si menit bootovanie bud zo sata alebo scsi=pci radic.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Banned
    Vliv
    0

V biosu mam nastaveno BOOT:HDD,other bootable: DISABLE

Radic jsem nainstaloval bez niceho ale pri instalaci mi hodi chybu a kanaly IDE jsou s vykricnikem.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Citace Původně odeslal OBR
    V biosu mam nastaveno BOOT:HDD,other bootable: DISABLE

Radic jsem nainstaloval bez niceho ale pri instalaci mi hodi chybu a kanaly IDE jsou s vykricnikem.
    Skusit v inom pc. Inac ak je s vykricnikom , tak neni dobre instalovany , ale to asik vies.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

to vim ale nevim proc,oficialne ovladace pro XP neexistuji a radic se tvari ze je intalovan OK ale kanaly jsou nefunkcni,pise to ze ovladac neni kompatibilni nebo neco takovyho.Hlavne me stve to bootovani,ty winxp doresim potom.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání