Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Instalace WIN na RAID

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Instalace WIN na RAID

CPU Athlon 2700+
    512 MB RAM 333MHz
    deska EPOX 8K3A+ (VIA KT333)
    RAID HPT372 (Raid 0,1,1+0)

IDE1 CDROM TEAC
    CDRW NEC

IDE2 DVDROM TEAC
    DVDRW TEAC

IDE3 disk SEAGATE 40G - WIN98SE
    disk SEAGATE 160G (!!! CHTEL BYCH WINXP NEBO WIN200 !!!)

IDE4 none

Můj problém - chtěl bych zprovoznit systém na 160G disku.Nejdou mi na něj nainstalovat WINXP ani W2000.Když disk připojim na např. IDE1 (místo CDROMek) a nainstaluju WINXP ,přepojím ho zpátky na IDE3 a nastavím ho jako bootovací - systém nenajede (modrá obrazovka ).
    Když je 160G disk na IDE3 tak mi instalátor WINXP nedovolí na něj instalovat (160G ani 40G disk nevidí ).

Zajímavé je, že mi WIN98SE na 40G disku normáně najedou (prostě jsem disk hodil na IDE3- nastavil aby z něj nabootoval a hotovo).

Zkoušel jsem na 160G disk přenést WIN98SE (pomocí Norton GHOSTU) a vše funguje ,když jsem to zkusil s WINXP tak
    zase modrá obrazovka (modrá smrt).

Prosím poraďte.

Standardní

Problem je v tom, ze instalace winxp nevidi zadny disk, co mas na tom radici (raid/sata) pokud si jeste jeden z tech, co vlastni FDD , tak pri instalaci winxp stiskni F6 (je to tam napsane) a pak to po tobe bude chtit disketu s ovladacema k radici. Jinak pripoj tu 160GB na IDE0 a nainstaluj, po instalaci by ti to melo najit nezname zarizeni (radic raid) musis doinstalovat ovladace (ty jsi stejne dostal na FDD, ale muzes to udelat jak ja a vypalit si je na nejake cd, kde mas dalsi utilitky apod. - pak je doinstaluj z toho cd) a teprve potom muzes pripojit disk na IDE2 a nechat nabootovat winy
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Fungovalo to presne jak si rekl.Stahl jsem si novy drivery na RAID .Při instalaci WIN XP , F6 a natanout drivery Raidu z diskety,..... a uz to jelo.

Dik MOC

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání