Citace Původně odeslal no-X
Měl jsem na mysli SFR, ale to je v podstatě jedno. Asi jsem měl napsat zhruba 50%. Docela by mě zajímalo, jestli dynamický dělení zohledňuje spíš nároky na jádro, nebo nároky na sběrnici, nebo obojí. Samozřejmě mohou být odlišné a pak to znamená, že by nikdy nemohlo být rozdělení ideální, proože by vždy bylo pro jeden z aspektů nerovnoměrné (buď na úkor výpočetní, nebo na úkor sběrnice).
Imho sa to vyhodnocuje jednoducho tak, ze sa zacina s pomerom 50:50, zaznamenavaju sa casy potrebne na rendering jednotlivych casti framov na oboch kartach, a ak napr. primarna "zaostava" za sekundarnou urcity pocet framov za sebou, pomer sa posunie smerom k napraveniu tejto nerovnovahy - napr. na 40:60. A "idealne" to delenie samozrejme nikdy nebude...
V případě AFR by to bylo lepší, ale to zas nemůžeš použít vždy a vzhledem k jeho limitacím a novým trendům si myslím, že použitelnost půjde stále dolu.
Suhlas, ale je to momentalne preferovany SLI mod z pohladu NV. A nie je tazke prist nato preco...
Třeba, ale rozhodně bych nezdůrazňoval kapacitu RAM, protože FSAA rozdíl (pokles výkonu na GB x plnohodnotné 256bit /ať 6800 nebo X800) je znát i na aplikacích, kterým při FSAA 128MB dostačuje.
Netvrdim, ze to je jediny relevantny ukazovatel... Bohuzial, v tych malo SLI reviews co boli zatial publikovane na nete sa pri testovani vykonu AA sustredia predovsetkym na nove "cutting-edge" hry pri maximalnych detailoch vo vysokych rozliseniach - tam je casto 128MB on-board RAM malo. (Ja plne chapem preco to robia, ale z pohladu testovania rozdielov o ktorych sa tu bavime to ma malu vypovednu hodnotu...)

Citace Původně odeslal joXerus
je to napsany i jinde že to ma 256-bitovou paměťovou sběrnici?
Fyzicky su tam dve oddelene 128 bit zbernice - pre NV43 je to koniec-koncov maximum ake podporuje.

Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal no-X
2) nVidia SLI porpruje propojení víc GPU
Viac nez dvoch? Zdroj? Co som sa zatial docital je to, ze SLI je point-to-point link a kazde jadro ma jeden SLI port. Takze to vyzera max. na 2 karty (co mi pripada dost logicke).
Toto beriem spat vzhladom na tento post od Demiruga na 3DCenter forach... juicy rumor.