Ony reklamace jsou spíše o lidech, než o firmách. Já bych Cybex neodsuzoval. Dokonce bych řekl, že má pověst kvalitní firmy. Musím ti říct, že i já jsem nakupoval na Cybexu Mp3-přehrávač a jak to tak u mě chodí, za měsíc jsem šel reklamovat - odešel displej. Ale měl jsem celkem štěstí, protože jsem v té době ještě studoval v Brně a firma, která dělala záruční opravy sídlila také v Brně. Tak jsem tam zašel. Byl tam člověk mého věku-pohodář. Nejdříve mi naznačil, že oprava bude trvat měsíc, načež jsem ho poprosil o mikropájku, že si to udělám sám za 15 minut - rázem bylo jasno a druhej den jsem si šel pro opravenej displej. Reklamace jsou jedinou věcí, která mě štve při nakupování na internetu. Nu, moc se mi nelíbí, že chceš za tu reklamaci/opravu platit 200, ale pokud ti přijde opravený přístroj a o příslušnou délku opravy(reklamačního řízení) prodloužená záruka, tak bych asi už taky nic moc neřešil a radši si užíval hudby... A možná ani nebudeš řešit prodlouženou záruku a budeš si myslet něco o prdelích...že jo?