tak cela kauza se vyvinula nakonec opravdu zajimave, ted muzu prohlasit ze u cybexu nejsou zlodeji ale arogantni magori. Nakonec (a po predneseni argumentu ktere jste mi tady poradili) se ozvali ze mi pristroj poslou opraveny za 2 stovky+ prilozi pisemne vyjadreni proc mi nebyla uznana reklamace. Po takove dobe, kdy na me skoro uplne kaslou se ozvou s timhle. Na to vyjadreni jsem opravdu zvedavy. Nicmene kvuli 2 stovkam se uz s nima nehodlam dal hadat, ale u teto firmy si uz rozhodne nikdy nic nekoupim.
Miloš-LIM: diky za rady, tyhle postupy by urcite zabraly, otazkou je jestli to za tu namahu vubec stoji. Kdyby to bylo neco drazsiho tak mozna, takhle o tom dost pochybuju, na takovehle hadky a tahanice navic nemam vubec cas ani naladu. Hlavne jsem tu chtel poukazovat na to jak ferova je firma Cybex. S jejich poslednim navrzenym resenim cele situace se hodlam smirit, a pro priste budu radeji opravdu nakupovat nekde jinde, kde se zakaznikem jednaji primerene slusne a reklamace byvaji bezproblemove.
Diky vsem![]()