Tak to tady čtu a nemůžu věřit tomu jak se sebou necháš zametat. Psal jsi doporučené dopisy nebo jenom maily? Volej! Furt! A jestli jsi mladší a šel by poznat po telefonu tvůj věk, tak popros někoho staršího (bohužel i v dnešní době hraje věk reklamujícího zákazníka velký vliv na výsledek reklamace). Mimochodem v Praze má Cybex také pobočku (Prvního pluku 12, 108 00 Praha 8 Karlín, tel. 222 314 997). Mě osobně reklamace provázejí celý život a dokonce si troufám říci, že jsem v tomto směru prokletý. Kdysi jsem reklamoval monitor u firmy Autocont - byla mi pouze uznána sleva na zboží. Po neskutečné tahanici jsem uspěl až u generálního ředitele Autocontu - slušné jednání, pádné argumenty a v nejhorším případě lehké naznačení možné medializace případu dokáží divi. Ale ze záčátku - hlavně jednat slušně. Z toho, co jsi psal, vyplývá jasně, že zákon o ochraně spotřebitele byl v tvém případě porušen - na vyřízení reklamece je 30 dní (tuším, že pouze v ojedinelých případech může být delší, ale to by tě museli informovat). Oni tuto lhůtu nedodrželi, takže máš právo odstoupit od kupní smlouvy a celou zaplacenou částku dostat zpět. Čili, zkus ještě zavolat na firmu a požaduj vysvětlení nebo ještě lépe vydej se na pobočku. A znovu opakuji, pokud jsi mladší, vezmi sebou někoho staršího! Až příjdeš na tu pobočku a nebude se třeba s tebou chtít nikdo bavit o reklamaci (což dle zákona není možné - vždy musí být v prodejně přítomna osoba vyřizující reklamece) požaduj (opravdu neústupně) telefoní spojení s "nejvýšším" v tomhle cirkusu - nejlépe ředitele Cybexu. Tomu, nebo pokud se s tebou bude bavit někdo z reklamací, objasni celou záležitost. Vezmi si sebou vytištěný zákoník o ochraně spotřebitele a občanský zákoník a klidně cituj, ať vidí že zase nejsi tak hloupý. Neodcházej s tím řešením, že se ti ještě ozvou - to je nepřípustné. A pamatuj, vždycky se chovej maximálně slušně a obchodníky ubij svými argumenty a znalostmi (zákonů, technickými znalostmi...) než plamennými nadávkami či dřevěnou nohou od stolu.