Mam rovnez Terratec Space 7.1 flashnuty na Prodigy 7.1. a
muzu se pripojit se stejnym problemem. (pokud je to problem ruseni z kompu - ne dropouty ve zvuku kvuli IRQ na PCI). Dela to kdyz hrabe HDD, jezdim mysi, pretahuju okna na obrazovce apod. Zakl. desku mam Gigabyte 7VT600-1394 - tu jedinnou jsem nezkousel menit, jinak jsem zkousel i jinou grafiku, vyhodit modem, vyhodit PCI RAID radic, prehazovat zvukovku po slotech apod...

Castecne jsem to eliminoval vypnutim analogovych vstupu a sluchatkoveho pre-ampu. Problem je ale ten, ze vsechny ovladace co jsem zkousel, jak original terratec, tak po flashi na prodigy, jak original prodigy, tak Egosys Qsound. (aktualne Qsound ver9 beta - http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=67387), nedokazou vypnout vsechny analog vstupy. (si myslím). Kdyz dam u vstupu MIC, LINE, AUX mute, tak sum skokove zmizi, kdyz zmutuju (tlacitkem MUTE) CD-IN (analogovy), tak nic. sumi porad stejne, kdyz ho ale stahnu na nulu, tak se sum taky snizi.... Na karte je vzadu MIC a LINE, uvnitr je AUX, CD1 a CD2... v ovladacich k prodigy jsou jen 4 analog vstupy ... ?! Kdyz jsem k vnitrnimu CD1 nebo CD2 vstupu dal nestineny kablik k cdromce (na druhe strane nezapojeny), tak se ruseni nekolikrat znasobilo, coz chapu.

Posloucham to na KOSS PORTA PRO, zapojene rovnou do zvukovky. Kdyz vypnu pre-amp, zmutuju MIC,LINE,AUX a CD-IN stahnu na 0, tak se to da poznat jen velmi tezko. Tusim ze sluchatka rovnou do zvukovky asi nejsou idealni (nebo to neva? - odbornici poradte).

Zkousel jsem XP SP0, SP1, SP2, mozna i W2K uz si to nepamatuju, stale stejny vysledek.

pak jste stale bojuju s DirectWire a myslim ze by to melo fungovat jinak nez funguje. Mozna to je ale moji neznalosti...

svaca: ktery live distro mi doporucis vyzkouset? Ktery podporuje PRODIGY 7.1

EDIT: mam presne tuhle kartu: --- na netu v recenzich jsem videl i jiny revize...