Mam problem, jen u vaseho fora mi to nenajde ani jeden prispevek, resp, vsechny hned oznaci jako prectene![]()
Pouzivam IE.
Mam problem, jen u vaseho fora mi to nenajde ani jeden prispevek, resp, vsechny hned oznaci jako prectene![]()
Pouzivam IE.
Čisté PC - můj blog plný návodů hlavně pro Windows
Si prihlaseny? Alebo si neprisiel na starnku nahodou dvakrat po sebe? Na druhy krat ti svieti iba vsetko co je nove od posledneho zhliadnutia stranky. Ked nemas ani jeden z tuchto problemov, tak skus premazat cookies, alebo si skontroluj ci mas spravne nastaveny browser. Chyba bude na 99,9% u teba, lebo je tu niekolko tisic ludi, a nikto sa nestazuje. Vela stasia, napis, ked zitis, ze kde bola chybaPůvodně odeslal milosh_
![]()
Jsem prihlaseny, delalo mi to i kdyz jsem cookies smazal
Navstevuju dost for phpbb - tuning forum, pctuning a nikde mi to neblbne, jen tady. no budu koumat dal, kde je zakopany BILL![]()
Skus nieco ine, nieco lepsie, ako IEPůvodně odeslal milosh_
Tu na fore vacsina prefureje FireFox
![]()
a lezes sem pres 4um.ocguru.cz?
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Hm, toto som sa zabudol opitatPůvodně odeslal Fox!MURDER
![]()
je to pravda, taky se mi to stava... pritom nekde jinde na phpdb se mi to jeste nestalo...Původně odeslal milosh_
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
me se to stavalo na vsech phpbb forech s IE ...
PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)
no pockat, ale ja mam OperuPůvodně odeslal Maxik
![]()
![]()
Shit ako shitPůvodně odeslal Dominator
![]()
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
To sis to tady pekne PODELALPůvodně odeslal PiT
![]()
![]()
A uz dost OT![]()
Samozrejme to bylo diky cookies, ale jinde mi to nedelalo, jen tady. Hlavne ze uz se vse vyresilo![]()
OK takze LOCK
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)