ja Ti dam ty stetkoPůvodně odeslal player1
![]()
Enermax je špička, cemuz samozrejme odpovida cena..
Mel jsem Fortrona 300vku 350tku , Chiefa 360tku a ted mam LCcko 550tku..
Nejlip natom je to LCcko, sice nevim jak dlouho vydrzi, ale myslim ze si toho musi vytrpet celkem dost, nebudu tady vypisovat ze ma celkem laciny pasivy, kabelaz.. protoze voltaz umi drzet naprosto perfektne. problem byl kdyz jsem pripojil R9800 a pretocil, s fanem na 5V se zdroj prehrival tak ze se na nem dal udrzet prst nejdele dva vteriny. (kdybych mel vetrany kejs mozna by to tak nebylo) takze jsem musel dat fan na 12V (revoltec blue takze to zas tak nerve)
Chiefa jsem mel uz hodne davno, nekdy s prechodem na AMD jsem ho koupil ke case.. Dobrej zdroj, ale vcore a 3,3V nebylo moc stabilni, dost lidem taky shorel.. ja ho mel rok a pul a bezproblemu, potom i s fanem na 7V pohoda (CM)
Fortrony- nemam na ne dobre vzpominky. Koupil jsem 300vku kdyz to bylo v mode, tenkrat to kupoval skoro kazdej.. ale mne totalne zklamal, nedrzel ani +5V ani vcore tak sel.. a objednal jsem 350tku.. to stejny navic piskal (jak s MSI tak s Epoxem).. sel a misto nej zpatky Chief
pak jsem videl inzerat na LCcka od Brucefa a za litra jsem do toho sel.. nelituju..
IMHO jsou Fortrony dobry zdroje, sice to neni Enermax ale zase je za dobrou cenu a ta 300vka toho zvladne fakt HODNE.
Ale ja je radim jenom lidem co maj Intel... s AMD + Fortron nemam dobry zkusenosti.