Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: A7V880 - PCI/AGP lock?

Standardní A7V880 - PCI/AGP lock?

zdravím všechny majitele této desky.Poraďte mi,kde v Ami biosu (1007.005)
    nastavím PCI/AGP lock?Nemůžu too tam nikde najít,díkas.

Standardní tak jsem to už našel,tak pro ty,co mají stejný problém co ja

Nové řešení přináší, mimo zvýšení propustnosti paměti, i několik dalších výhod. Jednou z nich je i to, že KT880 dokáže taktovat sběrnice PCI a AGP také asynchronně tzn. že dokáže udržet takt AGP a PCI nezávisle na rychlosti sběrnice FSB. Overclockeři jistě uvítají možnost "uzamknout" (občas se používá název AGP/PCI Lock) takt sběrnice PCI a AGP na standardních 33 a 66MHz, přičemž FSB budou moci měnit jak se jim zlíbí (tak jak to bylo možné u čipsetů Intelu a nVidie).

Podle prvních zjištění by "AGP/PCI Lock" (v BIOSu označený jako Asynchronous Frequency) mohl v případě KT880 fungovat mnohem lépe než u nForce 2 kde jsme se v minulosti setkávali u některých frekvencí s nečekaným chováním čipsetu. Díky tomu získává KT880 další body v bitvě "o spokojeného overclockera".

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

hmm dik, zes nam to napsal. ted uz to konecne vime

a nahodou manual k te desce nemas? cirou nahodou to v nem obvykle pisou...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Hele člověče, za 1. odověděl sis sám ........ tak na co se ptáš?
    za 2. co mi psal Spec, tak prý ASUS na svých deskách na doporučení VIA technologies deaktivoval tuto fci, tzn že ve starších BIOSech tato fce je, v novějších..kdo ví. Nemám to jak vzykoušet, nad 400 mi už blbne ta Seitec paměť ( ) . Nicméně ta položka "Asynchronous frequency" tam je, tak testuj, a pak dej vědět.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní pravda

Aj by som tomu veril. Ci uz ta polozka uplne stratila efekt nemozem tvrdit, ale v biose 1003 ten AGP/pci lock fungoval perfektne a teraz mi na biose 1007 grafika robi problemy ako keby nefungoval. Ale predtym som mal nvidiu 5700 (vtedy vpohode FSB-199MHz) a teraz ATI 9800 a fsb-180 je problem.
    Intel Celeron Tualatin 1300@1625MHz(1.625V) PCI=31MHz, ABIT ST6, 512MB RAM PC126, Sapphire Radeon 9600 128MB, Maxtor 6Y160P0, CD-ROM Toshiba XM6602B,DVD+-RW Pioneer DVR-106D, EIZO T57S

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no jo, takze te to netrklo. ok

k cemu jsem tu zakladal tento thread? http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=69226

jo a s tim pricitanim fsb+33 na pameti > MANUAL
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání