Citace Původně odeslal SajmoN
no byt tebou tak hlavne zmenim nazov tohto threadu pretoze nazvat niekoho (firmu ci jednotlivca) zlodejom na zaklade toho ze ti neuznali reklamaciu je trochu zcestne, tvoje uvahy o molotovoch a rozbijani huby asi tiez

ked ti neposlali naspat ten nefunkcny a nevyjadrili sa poriadne k reklamacii, ries to doporucenym dopisom, ziadaj vysvetlenie

a nabuduce si nekupuj naky lacny kram .. alebo s tym rataj a reklamuj ho pri prvej zavade a nie ked "chcipne"
Zcestne to opravdu neni vzhledem k tomu za jakych okolnosti a jakym zpusobem mi ji neuznali. Takhle se seriozni firma nechova. Trvam na tom ze jsou to zlodeji.

Vysvetleni jsem zadal, bez jakekoliv reakce, to mi opravdu nepomuze...
argumentovat tim ze si nemam kupovat nejaky laciny smejd je podle me zcestne, kor kdyz drahe pristroje muzou "chcipnout" kdykoliv uplne stejne. Kamos reklamoval prehravac za 6000 trikrat, ale mel to stesti ze ho nekupoval u Cybexu, takze vsechno probehlo v poradku, pritom druh zavady byl zhruba stejny...
ty prvni zavady nebyly zrovna z kategorie zrejmych reklamaci, a navic to porad fungovalo, takze k reklamaci (u ktere by navic hrozilo ze mi ji regulerne neuznaji) nebyl duvod..