Citace Původně odeslal player1
Citace Původně odeslal janko_hrasko
Jo lenze si porovnaj pri vysokom OC Fortron alebo Chief a nejaky fakt dobry zdroj ako enermax alebo lacny LC a videl by si rozdiel .... fortron a chief (alebo aopen) na OC fakt niesu najvhodnejsie. Sice to utiahnu a maju mozno stabilne napetia ale s inymi zdojmi sa da dosiahnut lepsi OC. To je jedine preco by som nesiel do fortrona.

A ked uz casom overeny zdroj ta ENERMAX !!!
No s Enermaxem bohuzel zadny zkusenosti nemam Ale zrovna ten LC 550 zadna vyhra neni, osobne si myslim, ze lepsi nez Chief neni...navic pece jak stetka
Ten LC je urcite lepsi ako Fortron (aj Chief) ... mal som do nedavna 350W frotron a teraz mam LC550W black. Po vymene slo hned vsetko o nieco lepsie taktovat a pri zatazi krasne drzi vetvy narozdiel od fotrona. A mne sa ten LC teda vobec nehraje ... pri maximalnom zatazeni (prime + 3dmark + kopirovanie dat) je nanajvys vlazny !!

Enermax pouziva velmi kvalitne suciastky co sa napriklad u LC povedat neda ... a preto su enermax vynikajuce a dlhodobo pouzitelne zdroje.

A ja fortron obec neodsudzujem ... su to uplne v pohode zdroje ale proste niesu vhode na velky OC.