Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: odstraneny partition

Junior Member
    Vliv
    258

Standardní odstraneny partition

jsem dostal nejakej bootvirus kterej mi z disku odstranil partition, nevi nekdo jak z toho vytahnout ty data ? disk normalne jede, okna ho videj ve sprave disku, ale nema prirazenej zadnej oddil

Standardní

Mozna by pomohla funkce Undelete v Partition Magicu 8. Jednou se mi stalo, ze mi neco smazalo cely oddil (upgrade ext2->ext3 pri instalaci linuxu a nasledny reset kvuli necitelnosti cd) a tato funkce mi vratila oddil se vsim vsudy.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Junior Member
    Vliv
    258

Standardní

kouknu na to, dik

Standardní

Ked to nepomoze, taq zase program GetDataBack a dalsi co najvacsi pevny disk

Standardní

Anebo prográmky typu testdisk, které jsou určeny přímo na obnovu smazané či nepřístupné partition.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Citace Původně odeslal leo
    Anebo prográmky typu testdisk, které jsou určeny přímo na obnovu smazané či nepřístupné partition.
    hehe, to si mu asi moc nepomohol... Nabuduce skus napisat ej nejaky konkretny soft, nie len programky typu testdisk...

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    hehe, to si mu asi moc nepomohol... Nabuduce skus napisat ej nejaky konkretny soft, nie len programky typu testdisk...
    Ale on se ten program jmenuje Testdisk, vis
    <- je to jeden z nejlepsich programu!!

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Junior Member
    Vliv
    258

Standardní

stahnul jsem to, hodil by se nejakej strucnej navod

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Citace Původně odeslal e1
    Ale on se ten program jmenuje Testdisk, vis
    <- je to jeden z nejlepsich programu!!
    OK, ale potom si mal napisat, ze program Testdisk, a nie programky typu testdisk

Inac som uz stiahlo, snat ho nikdy nebudem potrebovat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání