Citace Původně odeslal Nikolas
Takže předně ze zákona je na vyřízení reklamace 30 dní od podání. Záleží tedy na tom, jestli jsi poslal reklamaci doporučeně. Píšeš, že poslali informaci, že přijali zboží k reklamaci. Takže pokud uplynulo třicet dní od toho potvrzení, tak mají smůlu a ty máš ze zákona právo na vrácení peněz nebo nový výrobek (volbu nechává zákon na zákazníkovi). Doporučuji vytisknout informaci o přijetí reklamace, znovu udělat kopii dokladu o koupi a poslat jim to doporučeně s dopisem, že vzhledem k promeškání zánonem stanovené lhůty na vyřízení reklamace požaduješ vrácení peněz na ten a ten účet a hotovo. Nějaké řeči, že už to brzo bude, tě už nemusejí zajímat. Až potvrdí přijetí toho dopisu, asi bych to řešil telefonicky, případně přes nějakého známého z Brna .
diky za radu, ted jsem si to overil a datum prijeti je 18.10., ozvali se mi 18.11. ale to jen proto ze jsem jim predtim napsal ja jak to vypada, a rozhodne tu reklamaci nevyridili, akorat mi napsali, ze se to jeste protahne. Takze by to takhle melo jit. Problem je ten, ze kdyz se chovaj tak ja se chovaj, muzou se na nejakej takovej dopis co bych jim napsal klidne vykaslat a dal spolehat na to ze to nebudu chtit resit soudne. Opravdu pochybuju ze se tohohle zaleknou a poslou mi penize...