Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 60

Téma: Plextor PX -716A - postrehy,zkusenosti sem!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned
    Vliv
    0

Standardní

na + media pozor,plno stolnich DVD prehravacu je nezvlada,- jsou lepsi kompatibilni.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Citace Původně odeslal OBR
    na + media pozor,plno stolnich DVD prehravacu je nezvlada,- jsou lepsi kompatibilni.
    to máš pravdu, každý si musí nejdřív vyzkoušet, co přehrávač bere, když bere vše, je to jedno a jestli to nepojede někomu druhému mě už nezajímá, protože DVD nepůjčuji

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní

no ja mam LG5120D a ta mi u kazdeho +R +R DL udela automaticky DVD-Rom booktype, takze ho precte prakticky cokoliv, ta nekompatibilita je dána tím ,že výrobci úmyslně blokují +R +RW . Měl jsem panasonic DVD (stolní) a ten nepřehrál +R +RW -RW (napsal NO DISC), ale po změně booktypu uplně bez problémů přehrál.
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

Member
    Vliv
    278

Standardní

No jo pioneer 108 je v poho...zatial bez problemu
    skratka compjuter

Standardní

Vcera som kupil nec 3500sg. Som nad mieru prekvapeny. Pali velmi kvalitne a dal som do nej rip lock firmware a dvd je schopna stiahnut pod 5 min. paradicka
    Ferrari F1 – 2004
    AMD BARTON 2500+@3200+ (11x215=2365MHz, 1.775V), ThermalTake Volacno 9 CoolMod, Epox 8KRA2+, Seagate 200GB S-ATA 8MB Cache, A-Data VITESTA 2 x 256MB PC 500, MSI GeForce FX 5900XT@450/965, Pioneer 108D aka Piodata 108DX, Samsung SyncMaster 710N, 3DMark03=6000, 3DMark01=15343

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

tak už je na CDR.CZ recenze a musím se přiznat, že je to zklamání, u konkurence (LG,Pioneer,NEC) dostanu za 2/3 ceny mechaniku s kvalitnějším zápisem na DVD

http://www.cdr.cz/a/4714

Standardní

Citace Původně odeslal sid
    tak už je na CDR.CZ recenze a musím se přiznat, že je to zklamání, u konkurence (LG,Pioneer,NEC) dostanu za 2/3 ceny mechaniku s kvalitnějším zápisem na DVD

jak poznáš kvalitnější zpis na DVD?? to jako že ti to přečte víc jinejch mechanik??

osobní zkušenost.. měl jsem doma několik filmů na DVD od kamarada ale muj Panasonic DVD ty media nenačetl (nebojte byly to DVD-R ne +).. takže.. na základně recenze z www.cdr.cz jsem si domu z prace pujčil NEC3500 (vynikající čtení a zápis DVD!!! - teda aspon tam to psali) a šup s dvdčkama do ní abych si to překopíroval na jiný media mohl v klidu koukat na tv.. ale ouha.. na 4 z 5 dvd mechanika zkolabovala... zajimavý.. říkal jsem si asi problém firmware.. e e.. ani novej firmware nepomohl.. takže jsem si dojel do práce pro jinou.. to byla LG4160... na tý se mi líbilo jak byla tichá.. NEC točil jak šílenej.. ale moc jsem si nepomohl.. uplně stejná situace jako s NECem.. takže jsem se na to vyprdnul.... jenže mi to nedalo.. minulej týden jsem dostal do ruky NEC3520 tak jsem si ji v praci nainstaloval a šup šup s "nečitelnýma mediama" do ní.. hehe... klasika.. v 80% chyby čtení.. takže jsem proklel celý zatracený media na kterých si vylámaly zuby tolik oslavované mechaniky.. a hodil jsem je doma do koše...

No a ted k věci.. ve středu jsem dostal Plextora 716A.. jo jo když jsou narozeniny tak se dostávaj dárky.. nechal jsem si ho v práci.. čirou náhodou manželka našla ty vyhozený DVD v koši a vyndala je protože si myslela že je tam hodil náš malej kluk (pořád něco vyhazuje) takže jsem je vzal do práce že je ještě zkusim na Plextoru.. no a wuuuoooaaalaaaaa.. Plexík se ani nezastavil.. načetl všechny DVD bez jediný chybyčky a to byly dost "opotřebovaný-poškrabaný" z koše... takže jsem si to přepálil na media který moje stolní dvd umí a jsem spokojenej.. moc.... hehe.. a páteční recenzi na www.cdr.cz se jen směju.. ano chápu otestovali mechaniku jako všechny ostatní.. a vyšlo jim že je plno jiných a "lepších" mechanik než je Plextor nemluvě o ceně.. jenže já si to vyzkoušel na vlastní kůži.. a Plextor je super.. je fakt třeba mam povedenej model...hehe ale at si říká každej co chce.. já mam dost velkou radost že mam právě tu mechaniku co všechny "připravila o iluze"

Jen jsem se s váma chtěl podělit o moji zkušenost.. neni to tema na hadku co je lepší nebo horší.. mam Plextora a jsem spokojenej..

PS: Přece si nebudu pomolouvat "MOJÍ MECHANIKU" ne? hihi
    "můžete někdo zavolat ambulanci? Jsem ošklivě popálen ale stále žiju.. potřeboval bych ošetřit"

Standardní

Jen poznámka - Sony, nebo LiteOn by je s největší pravděpodobností přečetly taky v pohodě.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal RED

jak poznáš kvalitnější zpis na DVD?? to jako že ti to přečte víc jinejch mechanik??

osobní zkušenost.. měl jsem doma několik filmů na DVD od kamarada ale muj Panasonic DVD ty media nenačetl (nebojte byly to DVD-R ne +).. takže.. na základně recenze z www.cdr.cz jsem si domu z prace pujčil NEC3500 (vynikající čtení a zápis DVD!!! - teda aspon tam to psali) a šup s dvdčkama do ní abych si to překopíroval na jiný media mohl v klidu koukat na tv.. ale ouha.. na 4 z 5 dvd mechanika zkolabovala... zajimavý.. říkal jsem si asi problém firmware.. e e.. ani novej firmware nepomohl.. takže jsem si dojel do práce pro jinou.. to byla LG4160... na tý se mi líbilo jak byla tichá.. NEC točil jak šílenej.. ale moc jsem si nepomohl.. uplně stejná situace jako s NECem.. takže jsem se na to vyprdnul.... jenže mi to nedalo.. minulej týden jsem dostal do ruky NEC3520 tak jsem si ji v praci nainstaloval a šup šup s "nečitelnýma mediama" do ní.. hehe... klasika.. v 80% chyby čtení.. takže jsem proklel celý zatracený media na kterých si vylámaly zuby tolik oslavované mechaniky.. a hodil jsem je doma do koše...

No a ted k věci.. ve středu jsem dostal Plextora 716A.. jo jo když jsou narozeniny tak se dostávaj dárky.. nechal jsem si ho v práci.. čirou náhodou manželka našla ty vyhozený DVD v koši a vyndala je protože si myslela že je tam hodil náš malej kluk (pořád něco vyhazuje) takže jsem je vzal do práce že je ještě zkusim na Plextoru.. no a wuuuoooaaalaaaaa.. Plexík se ani nezastavil.. načetl všechny DVD bez jediný chybyčky a to byly dost "opotřebovaný-poškrabaný" z koše... takže jsem si to přepálil na media který moje stolní dvd umí a jsem spokojenej.. moc.... hehe.. a páteční recenzi na www.cdr.cz se jen směju.. ano chápu otestovali mechaniku jako všechny ostatní.. a vyšlo jim že je plno jiných a "lepších" mechanik než je Plextor nemluvě o ceně.. jenže já si to vyzkoušel na vlastní kůži.. a Plextor je super.. je fakt třeba mam povedenej model...hehe ale at si říká každej co chce.. já mam dost velkou radost že mam právě tu mechaniku co všechny "připravila o iluze"

Jen jsem se s váma chtěl podělit o moji zkušenost.. neni to tema na hadku co je lepší nebo horší.. mam Plextora a jsem spokojenej..

Čo je toto za sračky?Tieto keci.Takto mas potom nejaky predpotopny dvd player. Ja mam panasonic s75 co je dost stary model a mal som aj dvdrw toshiba,pioneer a05,a06,a07, lg 4160 a teraz mam nec 3500. Player mi precital zo vsetkych napalovaciek vsetko. Teraz mam neca a zda sa mi ze zapisuje najlepsie zo vsetkych doterajsich.
    Ferrari F1 – 2004
    AMD BARTON 2500+@3200+ (11x215=2365MHz, 1.775V), ThermalTake Volacno 9 CoolMod, Epox 8KRA2+, Seagate 200GB S-ATA 8MB Cache, A-Data VITESTA 2 x 256MB PC 500, MSI GeForce FX 5900XT@450/965, Pioneer 108D aka Piodata 108DX, Samsung SyncMaster 710N, 3DMark03=6000, 3DMark01=15343

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

jenže RED celý svů sáhodlouhý příspěvek postavil na tom , že až Plextor mu dokázal načíst nějaké média, které mu nechtěli načíst žádné mechaniky předtím
    ono jednalo-li se jen o mechanické škrábance, tak stačí médium pořádně očistit a trošičku ty nejhorší škrábance přeleštit, už jsem takhle rozběhal dost disků s půjčoven,které mi Toshiba 1802 nechtěla celé načíst

Standardní

k recenzím na cdr.cz - co jim tam nesedí, resp. co bývá jinak, než mají oni v recenzích, tak je čtení poškozených medií. Asi by spíš měli vzít nějaký hodně špatně zapsaný medium a na tom testovat. Pak by jim nemohlo vyjít, že např. NECy 3500 a 3520 čtou 100%, což není pravda, čtou o hodně hůř, nejlíp co jsem měl možnost vyzkoušet, četly všechny modely LG od dob 4081. Co se týče kvality zápisu, tak těm testům 100% důvěřuju. Je to široko daleko nejlepší server o optických mechanikách, dokonce ho zmiňují i v zahraničních forech.

Co se týče toho Plextora, Plextory měly odjakživa problémy se čtením poškozených medií a to zřejmě platí dál, navíc je zde ne zcela přesvědčivý zápis, na trhu jsou mnohem lepší mechaniky, tak proč platit víc za míň...
    Práce není žena, sama se neudělá...

AMD64 X2 4800+, 2GB DDR2 800 A-DAta, Asus M2N SLI nforce 560, Samsung 400GB SATA2, Hitachi 400GB SATA, Samsung 250GB SATAII, NEC 3520, Lite-On SH 16A7S,Sapphire HD 2600Xt pasive, Enermax 460W, Acer AL1923 19" LCD
    notebook: HP OmniBook 6000 700MHz, 256MB, 20GB, Ati Mobility 8MB

Standardní

a páteční recenzi na www.cdr.cz se jen směju..
    No, já už se moc nesměju, protože jejich recenze se dost rozchází s realitou a přitom dle jejich výsledků spousta lidí mechaniky kupuje a pak se díví. Je potřeba pročíst více zdrojů, případně porovnat se zkušenostmi ostatních uživatelů. Nechápu, že vyjde recenze a lidi hned objednávaj, protože na CDR přeci psali, že .......

Standardní

problem je v tom ze ono vice zdroju aspon v takovem rozsahu jako je cdr neni
    zda se me ze ani na zahranicnich serverech netestuji tolik mechanik a v takovem rozsahu jako na cdr (krome proflaklych cdfreaks.com atd.)
    to jak testuji na cdr neni spatny zvlast kdyz vsechny mechaniky testujou stejne a lze ty vysledky porovnavat mezi mechanikama
    AMD Athlon XP 1700+ @ 2000+ (1466/1665) , Tt Volcano 7+ , Sunon 80mm/3000 5-12V (4x), Soltek SL-75DRV4, Kingmax 256 MB DDR300, Creative SB Live 5.1, Seagate Barracuda II 15.3 GB ATA 66, Western Digital Caviar 1.6 GB, Hercules Radeon 8500LE 275/275, Teac 32x, Aopen H600A

Banned
    Vliv
    0

Standardní

me pripada z recenzi na CD-R ze tu mechaniku ani nemaji,kdyz se podivas na jiny servery tak to vypada ze tam testovali uplne jinej drive.

Standardní

Citace Původně odeslal Martin83

Čo je toto za sračky?Tieto keci.Takto mas potom nejaky predpotopny dvd player. Ja mam panasonic s75 co je dost stary model a mal som aj dvdrw toshiba,pioneer a05,a06,a07, lg 4160 a teraz mam nec 3500. Player mi precital zo vsetkych napalovaciek vsetko. Teraz mam neca a zda sa mi ze zapisuje najlepsie zo vsetkych doterajsich.
    Proč myslíš že jsem tam psal ty poslední věty?? to neni o tom co je lepší a co horší.. to je o zkušenostech uživatele.. youdo
    "můžete někdo zavolat ambulanci? Jsem ošklivě popálen ale stále žiju.. potřeboval bych ošetřit"

Standardní

Bylo by vám smutno kdybyste věděli jak se ty "recenze" dělaj... Já jsem Plextora 716A dával do poslední dělaný sestavy a nemůžu říct nic špatnýho, přečetlo to vše, vypálilo taky a čitelný je vše bez problémů.

Standardní

Citace Původně odeslal K2
    Bylo by vám smutno kdybyste věděli jak se ty "recenze" dělaj... Já jsem Plextora 716A dával do poslední dělaný sestavy a nemůžu říct nic špatnýho, přečetlo to vše, vypálilo taky a čitelný je vše bez problémů.
    a jak se teda delaji?
    AMD Athlon XP 1700+ @ 2000+ (1466/1665) , Tt Volcano 7+ , Sunon 80mm/3000 5-12V (4x), Soltek SL-75DRV4, Kingmax 256 MB DDR300, Creative SB Live 5.1, Seagate Barracuda II 15.3 GB ATA 66, Western Digital Caviar 1.6 GB, Hercules Radeon 8500LE 275/275, Teac 32x, Aopen H600A

Standardní

účelově....ale nemůžu říct, že by to byla praxe všech velkoobchodů v ČR.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

ne , že bych na recenze úplně dal, to bych si pak nekoupil Pioneera 108D, ale myslím si že na CDR dělají recenze vcelku poctivě a nezdá se mi , že by nějaké značce nadržovali, když si vzpomenu na recenzi na Plexe 712, tak je tam všichni obviňovali z nadržování Plextoru a nyní u 716 je to naopak

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Tak mam konecne mechaniku zpet z reklamace a s novym firmwarem je TO NEJLEPSI mechanika na svete,12x vypaleny 8x medium a kvalita po celym povrchu Excellent.

Standardní

OBR: tak nahoď nějaký obrázek z testu média, ty nejlepší mechaniko na světě
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags

Banned
    Vliv
    0

Standardní

nemam jak,nemam web kam umistit foto,upozornuju ze s fw1.04 se zlespila az kvalita,predtim bylo medium jenom GOOD s fw1.03a ted je cele EXCELLENT.Vypaluju i na media ktere mi ta prvni ani druha vubec nenacetla(reklamoval jsem 2x,takze ze 3 mechanik co jsem mel v ruce funguje dobre jen jedna) a bez problemu i cte media ktera take vubec nenacetla.Ale fakt ze jsem mel doma 3xPX716A a jen jedna fungovala je sileny.

Standardní

Co to je "good" a "excellent" Mi ty obrázky hoď do mailu, vystavím je.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Hodnoceni media v Plextools,doma je stahnu a poslu.

Standardní

Hodnoceni media v Plextools,doma je stahnu a poslu.
    Chtělo by to testnout v Kprobe ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání