Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: BIG problem - Flash Bios ?!

Standardní BIG problem - Flash Bios ?!

Cus chlapi.

Mam Desku BIOSTAR M7VIZ rev. 8 - Award bios. Jenze ta nepodporuje Sempron - tak jsem nahral NEW Firmware pro potporu primo utilitou v Biosu na flashovani - jenze na dodaku mam rev. 7 a taky jsem tam vul napral bios na rev.7
    Vse probehlo OK

Pruser je,ze ted se me 3,5mechna proste hlasi jako vadna,vubec z ni nic nebere - tudis nemuzu flashnout - tak jsem nabootoval z CD, pustil Awdflash s biosem pro rev.8 (je to na desce,ze jsem se nekoukl driv!),ale nechce me to brat - Unknown Flash a necha me jen ulozit stavajici.Totez kdyz to pustim z HDD.Celkove se to tvari divne, vsechno se detekuje,jen to nemeri teplotu a samozhrejme hlasi chybu Ackovy mechny.

V biosu to taky nejde nemam Ackovou mechnu -po spusteni pise po detekci mechanik Unknown Flash. Reset biosu nezabira.XP nabehnou,ale zatuhnou

Takze bych potreboval nejakou Utilitu,ktera by to tam natvrdo bez kontroly naprala!! Nebo jiny napad,utilitu,nastaveni ?

Diky za tipy!

===
    Jako je jasny,ze pri nejhorsim programator a nebo zkusit reklamacku,zda by to nespolkly a nebo znama vec s dvema stejnyma deskama nebo chipsetem a zamena za chodu-coz bohzel nemuzu,nemam nic po ruce

Standardní

AWDFlash to tuším umí taky natvrdo, ale musí se použít nějaký přepínač.
    /? je výpis

Standardní

Jasně nějakej zkus. Myslým, že je to /py
    A64 3500+, Samsung 2 GB 667 MHz, Gigabyte GA-M55S, Seagate 7900 160 Gb, SB live!, Msi X1300

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání